Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies. Met deze cookies bieden we een betere ervaring op onze website en volgen wij en derden partijen jouw internetgedrag.
Hiermee kunnen we relevante advertenties tonen op basis van jouw interesses. Als je verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent.Lees meerVerberg deze melding

Tuinmaximaal wint FD Gazellen Award

fd bronzen gazelle award 2017

Tuinmaximaal heeft dit jaar een bronzen FD Gazelle gewonnen in de categorie middelgroot. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven die de onderscheiding mogen ontvangen, zijn financieel gezond en hebben een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Tuinmaximaal mocht de award in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking in het Evoluon in Eindhoven, waar alle deelnemende bedrijven uit de regio Zuid aanwezig waren.

Marktleider in terrasoverkappingen en glazen schuifwanden

Tuinmaximaal is bijzonder vereerd om de waardering voor de inzet te ontvangen. Met de juiste strategie en toekomstvisie is het gelukt om een duurzame groei te realiseren. Met de verkoop van 20.000 Gumax terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal inmiddels marktleider in Europa. Niet alleen in terrasoverkappingen is het bedrijf leidend, ook in glazen schuifwanden mag Tuinmaximaal zich de grootste noemen. Meer dan 60 kilometer aan schuifpanelen worden er jaarlijks voor uiteenlopende overkappingen geleverd. Daarbij geeft Tuinmaximaal de laagste prijs garantie op alle terrasoverkappingen. Bij Tuinmaximaal is het zowel mogelijk om een overkapping te laten installeren door een van de ervaren monteurs of om de overkapping zelf te plaatsen. Met de overzichtelijke bouwpakketten en uitgebreide montagehandleidingen kunnen klanten na levering direct aan de slag gaan. Zo genieten zij het hele jaar door van de verrijking van huis èn tuin die een terrasoverkapping hen brengt.

Kwaliteit staat voorop

Klanten van Tuinmaximaal moeten jarenlang van hun terrasoverkapping kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Een ongeëvenaarde kwaliteit is bij Tuinmaximaal dus minstens zo belangrijk. Daarom zijn alle Gumax terrasoverkappingen gemaakt van het zeer sterke 6063-T6 aluminium en zit er een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Hierdoor zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 100 KG per m² (80 KG per m² incl. veiligheidsmarge). De overkappingen zijn daarnaast voorzien van een CE markering. Dit houdt in dat alle overkappingen voldoen aan Europese bouwnormen en bestand zijn tegen wind- tot orkaankracht, één meter verse sneeuw en zware aardbevingen.