Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Glazen schuifdeur 2050 mm x 980 mm

Left Information
Paneel voor systeem met totale hoogte van
Type onderdeel
Beschikbaarheid
Right Information
2150 mm
Glazen schuifdeur
Uit voorraad leverbaar

Incl. BTW en gratis verzending

Accessoires glazen schuifwand
Omschrijving
Plaatst u een glazen schuifwand onder uw Gumax® terrasoverkapping? Maak deze dan compleet met bijpassende accessoires.

Deurgrepen: Verbeter de grip en voorkom vingerafdrukken op het glas met bijpassende deurgrepen voor uw Gumax® glazen schuifwand. Gumax® deurgrepen plaatst u aan de zijkant van de schuifwand. Onder en boven de deurgrepen kunnen sierstrips of tochtstrips worden geplaatst.

Tochtstrips: Ga de tocht onder uw overkapping tegen met tochtstrips voor uw Gumax® glazen schuifwand. Een bijkomend voordeel is dat tochtstrips (in combinatie met U-profielen) ook muggen tegengaan, doordat de ruimte beter wordt afgesloten.

Sierstrips: Vul uw glazen schuifwand aan met sierstrips voor een omringd kader van de glaspanelen. Voor een volledige afwerking worden sierstrips tevens vaak gebruikt in combinatie met tochtstrips.

U-profielen: Minimaliseer tocht en regeninslag en weer vliegen en muggen onder uw overkapping door tochtstrips te combineren met U-profielen. U plaatst de U-profielen tegen de zijkanten van de glazen schuifwand om de ruimte tussen de deuren en de staander of muur te vullen.
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Bij bestelling van dit product ontvangt u een geharde glazen plaat met bovenstaande afmetingen.

Maat glazen schuifdeuren
Deze glazen schuifdeur is geschikt om in het Gumax railsysteem te plaatsen met een totale hoogte van 2150mm. U ontvangt bij bestelling van dit paneel alleen het glas, het benodigde glasprofiel en railsysteem zijn hier niet bij inbegrepen.