1 railsysteem mat antraciet 1960mm breed met totale hoogte van 2300mm

Left Information
Aantal rails
Profielkleur
Breedte
Totale hoogte +/- 20 mm
Aantal panelen
Levertijd
Afhaaltijd
Right Information
1
Mat antraciet (RAL 7016)
1960 mm (1-rail)
2300
1 paneel 980mm breed
Ca. 7 weken
Ca. 2 weken

Incl. BTW en gratis verzending

Bouwpakket
Omschrijving

Bij het monteren van glazen schuifwanden onder een overkapping, heeft u kit nodig om schroeven waterdicht af te kitten. Deze kit wordt standaard meegeleverd bij een Gumax® overkapping, maar wordt niet meegeleverd bij een set glazen schuifwanden.

Opties
Volgende Stap
Fundering
Deurgrepen
Tochtstrips en sierstrips
U-profielen
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Met Gumax® glazen schuifwanden sluit u uw overkapping eenvoudig af zonder lichtinval te verliezen. Bij mooi weer opent u de schuifdeuren en op koudere dagen maakt u een afgesloten ruimte van uw terras. Zo geniet u het hele jaar door comfortabel van uw terrasoverkapping. De glazen schuifwanden zijn te plaatsen onder terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. U kunt zowel de voorkant als de zijkanten van de ruimte afsluiten met de schuifdeuren. Voor het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkanten van Gumax® overkappingen zijn 8° spieën voor glazen schuifwanden nodig. Deze kunt u vinden bij de losse onderdelen.

Afmetingen glazen schuifwanden
Raadpleeg de meetinstructies om na te gaan of deze set glazen schuifwanden aansluit op uw situatie. U vindt hier tevens de exacte afmetingen van de aluminium profielen.

Fundering
Voor de fundering van de glazen schuifwanden adviseert Tuinmaximaal aluminium funderingskokers mee te bestellen. Gebruikt u geen funderingskokers? Zorg er dan voor dat u beschikt over een fundering van minimaal 10 cm breed en 10 cm diep die minstens 390 KG per strekkende meter kan dragen en geheel waterpas is.

Accessoires
Maak uw glazen schuifwanden compleet met diverse accessoires als handgrepen, tochtstrips en sierstrips. Tochtstrips beperken niet alleen de doorlating van wind, ook muggen en vliegen blijven buiten de ruimte. Combineer de tochtstrips met sierstrips voor een fraaie afwerking. Ook zijn er U-profielen beschikbaar die tegen de muur of staander geplaatst dienen te worden. In combinatie met tochtstrips gaat u daarmee de tocht tegen aan de zijde van de staanders of de muur. Let op: heeft u een Gumax® overkapping van 6,06 meter breed en een 6-sporig railsysteem aan de voorzijde? Het is dan noodzakelijk om U-profielen te plaatsen zodat de deuren aansluiten op de staanders.

Aan de slag met de montage
Tuinmaximaal levert uw schuifwand gratis bij u thuis als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen zoals de schroeven, het bitje etc. Alle benodigde materialen worden meegeleverd. Ook is het pakket voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Daarnaast kunt u hier extra hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s terugvinden. Wanneer u de schuifwand monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Glazen schuifdeuren met een breedte van 980mm
  • Een pakket met de onderrail, bovengeleider en glasprofielen

Het aantal onderdelen wat u ontvangt is afhankelijk van de breedte en diepte van uw railsysteem. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.