Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord


U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de producten, de producten te retourneren. Zorg er daarbij wel voor dat de producten voor zover redelijkerwijs mogelijk in oorspronkelijke staat en onbeschadigd zijn. Na het retourneren ontvangt u het volledige bedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen terug en betaalt u enkel €60 retourkosten indien Tuinmaximaal de goederen dient op te komen halen.

Het retouradres is: Tuinmaximaal, Rooijakkersstraat 8, 5652 BB Eindhoven, Nederland.
Op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Heeft u een financiëringsovereenkomst afgesloten met Santander voor de aanschaf van uw bestelling? Dan bent u zelf verantwoordelijk om na herroeping deze financiëringsovereenkomst te ontbinden. Hiervoor verwijzen we u naar https://www.santander.nl/service/faq

Er is 14 kalenderdagen herroepingsrecht op bestellingen van toepassing indien er geen producten u op maat zijn gemaakt. Deze 14 dagen gaan pas in na levering of na het ophalen van uw bestelling. Om te herroepen vult u het web formulier in. Bekijk het modelformulier voor herroeping hier.

Indien u een bestelling retour wilt sturen kunt u Tuinmaximaal binnen 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde het product heeft ontvangen, een verzoek tot herroeping sturen op deze pagina. Nadat Tuinmaximaal uw verzoek ontvangen en via mail bevestigd heeft, heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling in een zo oorspronkelijk mogelijke staat op uw eigen kosten te retourneren. Indien Tuinmaximaal uw retourzending op moet komen halen wordt hiervoor €60,- in rekening gebracht. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat Tuinmaximaal op de hoogte zijn gesteld van de herroeping betalen wij alle reeds betaalde bedragen terug, via eenzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft. (ook de verzendkosten die betaald zijn voor de heenzending)

Indien Tuinmaximaal constateert dat er meer gebeurd is dan enkel het inspecteren van de levering waardoor er schade is ontstaan aan het geleverde product, is het mogelijk dat de klant aansprakelijk is voor de ontstane waardevermindering.

U mag het product ook zonder voortijdige aanmelding terugsturen. Wij willen u verzoeken om gebruik te maken van het modelformulier dat hier verkrijgbaar is.

Op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Stuur een bericht naar de klantenservice via de contactpagina indien u de geplaatste bestelling wilt annuleren en deze nog niet geleverd is. Voeg in uw bericht het bestelnummer, reden van annulering (niet verplicht) en uw rekeningnummer toe. Nadat onze klantenservice de bestelling heeft geannuleerd, ontvangt u hiervan een bevestiging. Tuinmaximaal streeft ernaar dit bedrag zo spoedig mogelijk terug te storten, maar doet dit uiterlijk binnen 14 dagen na de annulering (herroeping) van de bestelling.