Herstelwerkzaamheden Gumax producten

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 411,00

Prijs zoals geconfigureerd:

€ 411,00
 

Snel Overzicht

nvt

Montage

Dit product kunt u bestellen om Tuinmaximaal langs te laten komen om Gumax® producten te repareren of vervangen. Dit kan voor schadegevallen die niet vallen binnen de garantie.

Voorbeelden van mogelijke schadegevallen zijn: stormschade, hagelschade, schade door gevallen dakpannen op een terrasoverkapping, etc.

Voorbeelden van onderdelen die we kunnen vervangen zijn: poycarbonaat dakplaten voor glazen dakplaten, glazen dakplaten voor polycarbonaat platen, moderne voor klassieke staanders, sierlijsten, kliklijsten voor liggers enz.

Let hierbij op:
- Het te repareren of vervangen Gumax® product moet door Tuinmaximaal gemonteerd zijn.
- Alle onderdelen die vervangen of gerepareerd dienen te worden dient u mee te bestellen (zoals: schroeven, kit, dakplaten, staanders, slagpluggen etc.). Bij bestelling van enkel dit item neemt Tuinmaximaal geen andere producten mee. Bij het vervangen van polycarbonaat dakplaten voor glazen dakplaten dienen dus ook de schroeven en ophoogprofielen meebesteld te worden.
- We voeren alleen herstel- of vervangende werkzaamheden uit. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld achteraf LED-verlichting te laten monteren, naderhand de terrasoverkapping in te korten of te verplaatsen enz.
- Het is niet nodig te omschrijven wat er vervangen dient te worden. Onze monteurs zullen de benodigde materialen meenemen en de situatie ter plekke met u overleggen.

 

Herstelwerkzaamheden Gumax product   +€ 0,00
1

Klik hieronder om de bouwtekening te bekijken.


Herstelwerkzaamheden Gumax product   +€ 0,00
1

* Vereiste velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 411,00