Klantervaringen, reviews en recensies

Tuinmaximaal streeft er naar om elke klant tevreden te laten genieten onder zijn of haar terrasoverkapping, zelf kunnen we dit natuurlijk makkelijk zeggen maar het liefst geven we onze klanten het woord. Via meerdere websites geven wij onze klanten de mogelijkheid om reviews, verbeteringen en complimenten achter te laten. Zo hebben we intussen al bijna 2.000 individuele reviews van klanten weten te verzamelen via de diverse pagina's. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om deze reviews te bekijken en zo meer te leren over Tuinmaximaal!

Kortom, op deze pagina staat de klant centraal en heeft de klant het woord. Lees, bekijk en ondervind op deze pagina meer over de ervaringen die klanten voor u hebben gehad met Tuinmaximaal!

Bekijk de verschillende media voor recensies


Testimonial video's Facebook ReviewsKlantenvertellen

Youtube Reviews
Voor ons Youtube kanaal zijn we in gesprek gegaan met klanten die iets meer willen vertellen over hun ervaringen rondom het bestellen, plaatsen en nagenieten van de overkapping. Bekijk hoe zij deze aankoop en Tuinmaximaal hebben ervaren in de testimonial filmpjes!

Facebook Reviews
Facebook is een geliefd platform waar mensen hun ervaringen met Tuinmaximaal hebben gedeeld. Bekijk hieronder de honderden reacties.

KlantenVertellen.nl
KlantenVertellen.nl is het platform waarbij de meeste recensies en beoordelingen ontvangen worden. Bekijk hieronder de hoe al meer dan 1.000 individuele klanten hun beoordeling hebben gegeven.

  Testimonials via Youtube

Op bezoek in Limburg

Een overkapping van 7m breed en 2,5m diep

Op bezoek in Limburg waarbij de heer meer vertelt over het bestelproces, over de levering en over hoe hij de overkapping samen met zijn kameraad in elkaar heeft gezet met als hulpmiddel enkel de handleidingen.

Op bezoek in Noord-Brabant

Een overkapping van 6m breed en 3m diep

Hier het verhaal van meneer die vertelt over zijn ervaringen met Tuinmaximaal waarbij hij de showroom heeft bezocht, de monteurs de overkapping in elkaar hebben gezet en hoe meneer nu meer kan genieten in de tuin.

Op bezoek in Gelderland

Overkapping van 7m breed en 3m diep inclusief glazen schuifwanden

Op bezoek in Gelderland waarbij meneer zijn ervaringen deelt omtrent onze showroom, de levering, de monteurs van Tuinmaximaal die de overkapping kwamen zetten en hoe hij zélfs in de wintermaanden nog geniet van zijn overkapping.

Op bezoek in Limburg

Een overkapping van 5m breed en 4m diep inclusief glazen schuifwanden

Op bezoek in Limburg waarbij meneer vertelt over zijn overkapping, waarbij hij zijn ervaringen deelt omtrent de showroom, de levering van de producten en hoe meneer zelf zowel de overkapping als de glazen schuifwanden in elkaar heeft gezet.

  Recensies via Facebook

Facebook Recensies!

Al meer dan 650 mensen hebben een recensie achtergelaten via onze Facebookpagina, zo scoren we hier momenteel een gemiddelde van een 4,4 uit 5! Klik gerust om meer te lezen over wat onze klanten van ons vinden!

  Reviews via Klantenvertellen.nl

Bekijk de reviews op Klantenvertellen!

Via KlantenVertellen hebben al meer dan 1000 mensen hun stem gebruikt om een reviews achter te laten. Klik gerust eens op het logo hiernaast om alle reviews en ons gemiddelde cijfer te bekijken!