Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland voor sets van terrasoverkappingen. Mocht u een terrasoverkapping elders voor een lagere prijs vinden, dan krijgt u van Tuinmaximaal een cadeaubon van € 50.—te besteden in onze webshop.
Indien u een terrasoverkapping bij Tuinmaximaal heeft gekocht en binnen 14 dagen een lagere prijs mocht vinden dan krijgt u het prijsverschil terug en krijgt u hier bovenop een cadeaubon van € 50.—te besteden in onze webshop.
Indien het blijkt dat u een goedkopere aanbieder heeft gevonden past Tuinmaximaal meteen de prijzen aan.


Hoe kan het dat Tuinmaximaal de laagste prijzen heeft?

Tuinmaximaal zit bovenop het productieproces en slaat hierbij de tussenhandelaren en dealers over. Onze installateurs nemen de schakels transport en installatie op zich. Normaal plakt elke schakel een winstmarge bovenop de prijs en verkoopt het door. Dat is nu dus voorbij!

  Tuinmaximaal Overkappingarena V2outdoor Veranda-dreams
Terrasoverkapping
- Dak van helder of opaal polycarbonaat
- 6,06 meter breed en 2.5 meter diep
- Exclusief montage
€ 1400


€ 1669

19% duurder


€1675.50

20% duurder


€1665

19% duurder

Terrasoverkapping
- Dak van glas
- 6,06 meter breed en 3.5 meter diep
- Exclusief montage
€ 2729


€ 3779

38% duurder

Niet verkrijgbaar 


€ 3475

27% duurder

Glazen schuifdeuren
- Set van 6 panelen van 98cm breed
- Exclusief montage
€ 1235


€ 1499

21% duurder


€ 1986.50 

61% duurder


€ 2100

70% duurder

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 05-11-2013.
 

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Tuinmaximaal garandeert u altijd de laagste prijs voor de sets van terrasoverkappingen gekocht via www.tuinmaximaal.nl. Tuinmaximaal garandeert u altijd de laagste prijs voor terrasoverkappingen exclusief montage.
 
Wanneer u hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen en nog geen aankoop bij Tuinmaximaal heeft gedaan dan krijgt u een cadeaubon van € 50.— te besteden in onze webshop en wanneer u binnen veertien dagen na aankoop hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvang je van Tuinmaximaal het prijsverschil retour en hier bovenop een cadeaubon van € 50.—te besteden in onze webshop, mits:
  1.    Het vergelijkbare product onder dezelfde secundaire condities wordt geleverd, zoals levering, montage, garantie e.d.;
  2.    Het product nieuw, compleet in originele verpakking en direct uit voorraad leverbaar is;
  3.   Het product wordt aangeboden via een webwinkel, dus niet via bijvoorbeeld fysieke verkoop;
  4.    Het prijsverschil door Tuinmaximaal te controleren is door middel van een duidelijke prijs op de webwinkel van de alternatieve aanbieder;
  5.    De alternatieve aanbieder is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, om zeker te zijn van de betrouwbaarheid;
  6.    Het niet gaat om aanbiedingen, tijdelijke prijsverlagingen, (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden, demomodellen, beschadigde producten, enzovoort.
  7.    U behoort tot de particuliere markt. Bedrijven en instellingen zijn uitgesloten
  8.    Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen is Tuinmaximaal gerechtigd uw aanspraak op de deze prijsgarantie af te wijzen;
 
Het verschil wordt eenmalig terugbetaald op het rekeningnummer dat is gebruikt voor de bestelling en uitsluitend wanneer aantoonbaar is voldaan aan de hiervoor genoemde voorwaarden.