Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Herstelwerkzaamheden Gumax producten

Left Information
Type onderdeel
Beschikbaarheid
Right Information
Overig montage
Uit voorraad leverbaar

Incl. BTW en gratis verzending

Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Toon lijst met alle onderdelen
Artikelnummer
Naam artikel
Aantal
MON-2300
Herstelwerkzaamheden Gumax product
1

Dit product kunt u bestellen om Tuinmaximaal langs te laten komen om Gumax® producten te repareren of vervangen. Dit kan voor schadegevallen die niet vallen binnen de garantie.

Voorbeelden van mogelijke schadegevallen zijn: stormschade, hagelschade, schade door gevallen dakpannen op een terrasoverkapping, etc.

Voorbeelden van onderdelen die we kunnen vervangen zijn: poycarbonaat dakplaten voor glazen dakplaten, glazen dakplaten voor polycarbonaat platen, moderne voor klassieke staanders, sierlijsten, kliklijsten voor liggers enz.

Let hierbij op:
- Het te repareren of vervangen Gumax® product moet door Tuinmaximaal gemonteerd zijn.
- Alle onderdelen die vervangen of gerepareerd dienen te worden dient u mee te bestellen (zoals: schroeven, kit, dakplaten, staanders, slagpluggen etc.). Bij bestelling van enkel dit item neemt Tuinmaximaal geen andere producten mee. Bij het vervangen van polycarbonaat dakplaten voor glazen dakplaten dienen dus ook de schroeven en ophoogprofielen meebesteld te worden.
- We voeren alleen herstel- of vervangende werkzaamheden uit. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld achteraf LED-verlichting te laten monteren, naderhand de terrasoverkapping in te korten of te verplaatsen enz.
- Het is niet nodig te omschrijven wat er vervangen dient te worden. Onze monteurs zullen de benodigde materialen meenemen en de situatie ter plekke met u overleggen.