Marktleider

marktleider

Met de verkoop van 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. De terrasoverkappingen vermenigvuldigd met een gemiddelde breedte van 6 meter is meer dan 60 kilometer aan dakplaten per jaar. Hiernaast zijn we marktleider in glazen schuifwanden waarvan we jaarlijks ook meer dan 60 kilometer aan panelen leveren voor gebruik onder allerlei overkappingen. Hoe het komt dat Tuinmaximaal marktleider is? Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op alle terrasoverkappingen met daarnaast ook nog eens van ongeëvenaarde kwaliteit! Zie meer over Tuinmaximaal en hoe wij te werk gaan in onze items op televisie. Klik hier voor het item op RTL7.

45 kilometer terrasoverkappingen

De laagste prijs garantie

laagste prijs garantie

Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen voor alle terrasoverkappingen bouwpakketten. Indien u een vergelijkbare terrasoverkapping elders voor een lagere prijs kunt vinden, dan past Tuinmaximaal direct alle prijzen in haar webwinkel aan en ontvangt u hiernaast een cadeaubon te besteden in onze webwinkel. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Ongeëvenaarde kwaliteit

CE

Waar andere merken 6060-T6 aluminium gebruiken, maakt Gumax enkel gebruik van het 25% sterkere 6063-T6 aluminium. Hiernaast zijn de Gumax terrasoverkappingen uniek in hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 KG per M²! De Gumax terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van CE markering wat inhoudt dat zij voldoen aan alle Europese bouwnormen en ze zijn zelfs bestand tegen:

Wind tot orkaankracht
Gumax terrasoverkapping CE bestand tegen wind tot orkaankracht Tuinmaximaal
Een meter verse sneeuw
Gumax terrasoverkapping CE bestand tegen een meter verse sneeuw Tuinmaximaal
Zware aardbevingen
Gumax terrasoverkapping CE bestand tegen aardbevingen Tuinmaximaal

Hoge kwaliteit en toch zo goedkoop, hoe kan dat?

Tuinmaximaal krijgt vaak de vraag hoe het mogelijk is dat de Gumax terrasoverkapping met een hoge kwaliteit aangeboden worden voor prijzen die onder de prijzen van andere aanbieders met een mindere kwaliteit liggen. Het antwoord hierop is simpel: Bij Tuinmaximaal komen de producten rechtstreeks uit de fabriek met de laagste prijs garantie als resultaat!

schakels

Het team van Tuinmaximaal

Team Tuinmaximaal