Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies. Met deze cookies bieden we een betere ervaring op onze website en volgen wij en derden partijen jouw internetgedrag.
Hiermee kunnen we relevante advertenties tonen op basis van jouw interesses. Als je verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent.Lees meerVerberg deze melding

Bekijk een terrasoverkapping of glazen schuifwand bij u in de buurt

Wilt u een van onze overkappingen of glazen schuifwanden ervaren, maar is onze showroom voor u te ver weg? Bezoek dan een van de gerealiseerde overkappingen en/of glazen schuifwanden bij u in de buurt. Klik op onderstaande kaart om alle locaties te bekijken. Dit zijn locaties waar u vrij binnen kunt lopen zoals cafés en restaurants, hier kunt u geen advies over de producten inwinnen. Wel kunt u hier, onder genot van een hapje of drankje, een Gumax® Terrasoverkapping ervaren. Wij adviseren u om voor een volledig advies altijd onze showroom in Eindhoven te bezoeken.

Google Maps

Legenda


camera antraciet Antraciete overkappingen


camera rood Crème overkappingen


camera blauw Glazen schuifwanden


huisje groen Showroom Tuinmaximaal

gumax terrasoverkapping met polycarbonaat dak en glazen schuifwanden
cafetaria met glazen schuifwanden gumax
cafe met gumax terrasoverkapping met polycarbonaat dak

Uw openbare gelegenheid ook op deze legenda?

Wilt u net als deze openbare overkappingen ook verschijnen op de openbare overkappingen legenda van Tuinmaximaal? Kijk op deze pagina voor meer informatie en vul het contactformulier in.