Een terrasoverkapping voor iedere openbare gelegenheid!

Wilt u al uw klanten een gegarandeerde plek in de buitenlucht bieden ongeacht de weersomstandigheden? Wenst u bovendien uw klantenkring uit te breiden met potentiële klanten van Tuinmaximaal? Verlangt u ernaar uw buitenseizoen met enkele weken of zelfs maanden te verlengen? Sluit u dan nu aan bij het openbare overkappingen project van Tuinmaximaal! Tuinmaximaal is met de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar de grootste aanbieder in Europa. Bovendien biedt Tuinmaximaal de laagste prijs garantie op iedere terrasoverkapping.

Een terrasoverkapping van Tuinmaximaal biedt uw locatie veel voordelen:
Potentiële klanten van Tuinmaximaal komen bij uw bedrijf langs om uw terrasoverkapping en/of glazen schuifwand te bekijken. Men kan bij u ook terecht voor een hapje en/of een drankje.
Een gegarandeerde plek voor uw klanten op het terras. Slecht weer of een plotselinge weersverandering is ineens geen probleem meer.
Het buitenseizoen kan met weken verlengd worden. Met glazen schuifwanden erbij zitten uw klanten zelfs maanden langer aangenaam buiten!
Uw gelegenheid beschikt over een nieuwe uitstraling door een terrasoverkapping van ongeëvenaarde kwaliteit met de laagste prijs garantie.

Tuinmaximaal biedt uw openbare gelegenheid de keuze uit vier verschillende pakketten:

(Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.)

Pakket 1: Terrasoverkapping met een dak van Polycarbonaat

Pakket 2: Terrasoverkapping met een glazen dak
Pakket 3: Terrasoverkapping met glazen/polycarbonaat dak en glazen schuifwanden

Pakket 4: Glazen schuifwanden
Uw bedrijf ook op deze kaart?
Wilt u net als onderstaande "openbare overkappingen" ook verschijnen op onderstaande kaart van Tuinmaximaal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kaart

 

Camera antraciet

 

Antraciete overkappingen

 

Crème overkappingen

 

Crème overkappingen

 

 

Glazen schuifwanden

 

Showroom Tuinmaximaal

 

Showroom Tuinmaximaal

 

Heeft u interesse en wilt u genieten van de voordelen van een terrasoverkapping van Tuinmaximaal? Via onze webwinkel is een overkapping zelf te configureren, hiernaast hebben wij een showroom waar u iedere dag van het jaar welkom bent. Wij komen ook kosteloos langs om de mogelijkheden met u te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte. Stuur bij interesse in een offerte een e-mail naar k.schuurman@tuinmaximaal.nl of bel naar +31 (0)40-8200250. U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het uitwisselen van de benodigde informatie. Lees hier de voorwaarden.

Contactformulier

  • U kunt hier onze privacyverklaring lezen.

* Vereiste velden