Vacature junior-medior SEA marketeer

De functie:
Als SEA specialist zal jij je voornamelijk bezig houden met online adverteren voor de websites van Tuinmaximaal in verschillende talen via Google AdWords en Bing ads. Je beschikt over de benodigde AdWords certificaten (Fundamentals, Search Advertising en Display Advertising) en weet de resultaten zo te analyseren en met AdWords hier op in te spelen om het maximale rendement te behalen voor Tuinmaximaal. Je hebt aantoonbare ervaring met adverteren via AdWords en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op SEA gebied. Je overlegt met het management over kansen die je ziet en rapporteert de resultaten en beweegredenen achter de wijzigingen die je hebt doorgevoerd in rapportages aan het management.

Werkzaamheden:
Naast jouw SEA taken zal je ook breder ingezet worden op de marketingafdeling. Zo werken we hier aan TV-campagnes, radio campagnes en vele online mogelijkheden waarmee je in aanraking zal komen. Bij het inleertraject zal je met monteurs meegaan en op de klantenservice werken om productkennis op te doen. Het bijspringen op de klantenservice zal ook nodig zijn bij piekdruktes en om je kennis up-to-date te houden.

Werktijden:
- 40 uur per week, 5 dagen per week
- Maandag t/m vrijdag en af en toe weekenden invallen in de showroom

Locatie:
Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven 

Salaris:
Startsalaris afhankelijk van ervaring. Indicatie €2400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week plus reiskostenvergoeding en overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen. Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.

Functie-eisen:
-  Je kunt per direct beginnen
-  Je bent in bezit van de AdWords certificaten: Fundamentals, Search Advertising en Display Advertising
-  Je beschikt over relevante werkervaring op SEA gebied 
-  Minimaal een afgeronde opleiding HBO Commerciële Economie, Communicatie of vergelijkbaar
-  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
-  Goede beheersing van de Duitse of Franse taal in woord en geschrift is een pré
-  Je kunt goed zelfstandig werken
-  Je staat positief in het leven
-  Je bent op zoek naar vastigheid
-  Ervaring met SEO is een pré

Over ons bedrijf:
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2017 beloond met het winnen van een bronzen FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?
Stuur dan je CV met foto en motivatie naar hrm@tuinmaximaal.nl

Team Tuinmaximaal