Vacature junior-medior SEO marketeer

De functie:
Je houdt je bij Tuinmaximaal bezig met zoekmachine optimalisatie voor de webwinkels van Tuinmaximaal en helpt Tuinmaximaal hoog te scoren bij de belangrijkste zoektermen. Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan doordat je andere websites hoger hebt laten scoren en kan haarfijn uitleggen hoe je dit doet. Tijdens een sollicitatiegesprek zal je ons dan ook overtuigen hoe jij Tuinmaximaal beter kan laten scoren. Je rapporteert de behaalde resultaten aan het management en doet hierbij ook een voorstel waar je je de komende tijd op zal richten. Dalen in de zoekresultaten is geen optie! 

Werkzaamheden:
Naast jouw SEO taken zal je ook breder ingezet worden op de marketingafdeling. Zo werken we hier aan TV-campagnes, radio campagnes en vele online mogelijkheden waarmee je in aanraking zal komen. Bij het inleertraject zal je met monteurs meegaan en op de klantenservice werken om productkennis op te doen. Het bijspringen op de klantenservice zal ook nodig zijn bij piekdruktes en om je kennis up-to-date te houden.

Werktijden:
- 40 uur per week, 5 dagen per week
- Maandag t/m vrijdag en af en toe weekenden invallen in de showroom

Locatie:
Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven 

Salaris:
Indicatief startsalaris €2400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week plus reiskostenvergoeding en overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen. Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.

Functie-eisen:
-  Je kunt per direct beginnen
-  Je beschikt over relevante werkervaring op SEO gebied 
-  Minimaal een afgeronde opleiding HBO Commerciële Economie, Communicatie of vergelijkbaar
-  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
-  Goede beheersing van de Franse of Duitse taal is een pré
-  Je kunt goed zelfstandig werken
-  Je staat positief in het leven
-  Je bent op zoek naar vastigheid
-  Ervaring met SEA is een pré

Over ons bedrijf:
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2017 beloond met het winnen van een bronzen FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?
Stuur dan je CV met foto en motivatie naar hrm@tuinmaximaal.nl

Team Tuinmaximaal