Vacature software developer

Functieomschrijving:
Tuinmaximaal is op zoek naar onlangs afgestudeerde software ontwikkelaars. In een gelijkwaardig teamverband ben je continue bezig met het verbeteren van de webshops van Tuinmaximaal en de bijbehorende applicaties. De input voor verbeteringen komen van jouw team en van de marketeers van Tuinmaximaal. De afgelopen 4 jaar is Tuinmaximaal gemiddeld met 200% gegroeid en is er onlangs de 127e positie behaald van alle webshops in Nederland met een omzet van meer dan 10 miljoen euro per jaar. Het jonge team van Tuinmaximaal legt de lat hoog en meedenken wordt zeer gewaardeerd!


Waar je direct mee aan de slag gaat

De huidige webshops draaien op Magento 1 wat op dit moment is uitbesteed en het is de taak van jouw team deze compleet opnieuw op te zetten in Magento 2 (MySQL/ PHP/ OOP/ MVC/MVVM)
Het maken van management tools.
Een kijkje nemen bij alle afdelingen van Tuinmaximaal waardoor je inzicht krijgt van alle facetten van het bedrijf, aangezien de webshop invloed heeft op alle afdelingen binnen Tuinmaximaal.


Werkzaamheden:

Binnen het team van software ontwikkelaars zorg je ervoor dat je met de laatste trends in webwinkelverkopen meegaat en om dit bij te houden moeten we continu blijven veranderen en door te blijven automatiseren.
Je dient actief mee te denken met de marketing afdeling en zonder te veel documentatie wijzigingen door te voeren (Scrum & Agile).
Je gaat zelf op zoek naar de meest effectieve oplossing waarbij je probeert gebruik te maken van reeds bestaande software die in de markt verkrijgbaar is die je eventueel nog aanpast zodat aan alle wensen wordt voldaan en de software goed te onderhouden is. In bepaalde gevallen kan je tot de conclusie komen om een geheel nieuw stuk software te ontwikkelen.
De website heeft vele koppelingen naar andere applicaties die onderhouden en uitgebreid moeten worden.
Je bent ervoor verantwoordelijk om de websites draaiende te houden.


Over ons bedrijf:

Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2017 beloond met het winnen van een bronzen FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.


Werktijden:

40 uur per week
Maandag t/m vrijdag
-
 
Een werktelefoon van de zaak rouleert tussen de software ontwikkelaars. Indien jij de telefoon bij je hebt dan ben je bereikbaar voor extreem urgente zaken zoals het niet werken van een website.


Locatie:

Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven


Wat wij jou bieden:

Indicatie startsalaris €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week plus reiskostenvergoeding en overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen. 
Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.
Een gezellige werksfeer inclusief vrijdagmiddagborrel in onze club! Werkzaamheden
Je hebt zelf veel invloed  
Je werkt in een gelijkwaardig teamverband waarin iedereen zijn specialisatie heeft 
Je hebt contact met alle afdelingen van Tuinmaximaal, waardoor je ook kennis zal vergaren over de structuur van Tuinmaximaal.
Beslissingen worden snel genomen  
Je krijgt veel mee van het bedrijf aangezien je contact hebt met alle afdelingen
Vrijwel alles wat je maakt wordt direct live gezet
Ruim budget beschikbaar voor ontwikkeling van de e-commerce 
Het werken binnen een jong enthousiast bedrijf
Je werkt binnen een snel groeiende onderneming 
Je maakt gebruik van de laatste technologieën
Tuinmaximaal is zelf de opdrachtgever, dus geen uitgebreide uren verantwoordingen


Functie-eisen:

Je hebt een HBO ICT opleiding afgerond
Je hebt de drive om continu veranderingen door te voeren
Je wil jezelf blijven ontwikkelen


Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?


Stuur dan je CV met foto en motivatie naar hrm@tuinmaximaal.nl of solliciteer via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

  • Onze privacyverklaring is hier te lezen.

* Vereiste velden

 

Showroom Tuinmaximaal          Kroeg

   

Team Tuinmaximaal