Tijdelijke Allround Medewerker – 40 uur per week

Heb jij zin om geld te verdienen voor je rijbewijs, vakantie of wil je gewoon een extra zakcentje verdienen? Wil je graag werkervaring opdoen binnen diverse afdelingen (Magazijn, Delivery, Montage, Klantenservice) in een groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s? Weet je van aanpakken en leer je snel? Dan is werken bij Tuinmaximaal echt iets voor jou.

Functieomschrijving:
Wij zijn per direct op zoek naar een tijdelijke Allround Medewerker die het leuk vindt om ingezet te worden op die afdeling binnen Tuinmaximaal waar op dat moment ondersteuning nodig is.

- Zo zou je kunnen worden ingezet binnen het magazijn, waar je er met je collega’s voor zorgt dat de bestellingen voor klanten klaarstaan en waar je je collega’s in de buitendienst ondersteunt door er voor te zorgen dat de bestellingen klaarstaan voor de bezorg- en montagebussen.
- Ook kun je worden ingezet om met één van onze bezorgers de bestelde terrasoverkapping of glazen schuifwand bij de klanten af te leveren in Nederland, België of Duitsland.
- Werk je graag in de buitenlucht? Dan zul je in je element zijn als je aan de slag gaat als hulp monteur; je assisteert een monteur bij het monteren van een overkapping en/of glazen schuifdeuren.
- Daarnaast zou je kunnen worden gevraagd om op de afdeling Klantenservice te werken. Je doel is ervoor te zorgen dat het bestelproces van het begin tot einde goed verloopt. Je adviseert onze klanten zowel in onze showroom, als per mail en telefonisch.

Kortom: er zijn tal van mogelijkheden!

Werktijden en locatie:
We hebben een 40-urige werkweek, verdeeld over 5 dagen, waarbij je ook regelmatig in de weekenden werkt. Het magazijn heeft doordeweeks 2 diensten van 06:00 tot 15:00 en van 09:00 tot 18:00. In het weekend is dit altijd van 09:00 tot 18:00. De klantenservice heeft doordeweeks 2 diensten van 09:00 tot 18:00 en van 12:00 tot 21:00. In het weekend is dit altijd van 09:00 tot 18:00.

Wat wij bieden

22 jaar en ouder €10,31 bruto per uur > €1788,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
21 jaar €10,- bruto per uur > €1734,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
20 jaar €9,- bruto per uur > €1560,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
19 jaar en jonger €8,- bruto per uur > €1386,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

- Een gezellige werksfeer inclusief gezelligheid in onze kantine, ook na werktijd;
- Een gevarieerde baan;
- Het werken binnen een jong enthousiast bedrijf;
- We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Wat wij vragen:
- Je bent per direct beschikbaar;
- Je weet van aanpakken;
- Je bent flexibel m.b.t. uit te voeren werkzaamheden.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct!

Sollicitatieformulier

  • Onze privacyverklaring is hier te lezen.

* Vereiste velden


Team Tuinmaximaal