Vacature chauffeur terrasoverkappingen en glazen schuifwanden

Functieomschrijving:

-  Samen met een bijrijder of chauffeur terrasoverkappingen en glazen schuifwanden in heel Nederland, België en een deel van Duitsland bezorgen.
-  Invallen als magazijnmedewerker/invallen als montagehulp.

Werktijden en locatie:
Minimaal 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag. Je werkzaamheden verricht je door heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland. Je vertrekt vanaf het magazijn op de Rooijakkersstraat 8 te Eindhoven tussen 06:00 en 07:00 in de ochtend.

Wat wij jou bieden:
- Startsalaris €1900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast reiskostenvergoeding, overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen
- Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar
- Een gezellige werksfeer inclusief gezelligheid in onze club na werktijd
- Vastigheid
- Het werken binnen een jong enthousiast bedrijf
- Doorgroeimogelijkheden  

Functie eisen:
- Je bent in het bezit van een BE rijbewijs van voor 2013 of een CE rijbewijs
- Je hebt geen probleem met overuren
- Je weet van aanpakken
- Je gaat zorgvuldig te werk
- Je bent accuraat

Over ons bedrijf:
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2017 beloond met het winnen van een bronzen FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?
Stuur dan je CV met foto en motivatie naar HRM@tuinmaximaal.nl of solliciteer via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

  • Onze privacyverklaring is hier te lezen.

* Vereiste velden

Team Tuinmaximaal