Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Afterpay

Particulieren in de Benelux en zakelijke klanten in Nederland hebben de mogelijkheid een bestelling gratis pas na levering te betalen bij Tuinmaximaal. Het kost u als koper dus helemaal niets extra.

Welke stappen neem ik hiervoor?

1.Bestelling plaatsen met optie Achteraf betalen via AfterPay
Het hele proces van achteraf betalen loopt volledig via AfterPay®. Dit houdt in dat u bestelling plaatst bij Tuinmaximaal, maar betaalt aan AfterPay®. AfterPay® bepaalt tot welk bedrag u achteraf kunt betalen, het maximum aankoopbedrag is €5.000,-. Mocht de betaling via AfterPay® niet lukken, adviseren wij gebruik te maken van een van de andere betaalmogelijkheden.

2. Inplannen order
Na goedkeuring wordt u zo spoedig mogelijk gebeld door Tuinmaximaal om een afspraak te maken voor de levering of montage van uw bestelling.

3. Levering bestelling & betaling
Na levering door ons ontvangt u van AfterPay® een betalingsverzoek via email. U bent zelf verantwoordelijk voor het in de gaten houden van uw mail. Bij veranderingen in uw gegevens dient u deze door te geven aan AfterPay®. De betaling kan gedaan worden via een van de betaalmogelijkheden die AfterPay® biedt (iDeal of bankoverboeking in NL, bankoverboeking en MisterCash in BE). Het is te adviseren om het bedrag direct na het betaalverzoek over te maken omdat het bij een overboeking even kan duren voordat het op een andere bank is bijgeschreven. Uw betaling dient binnen 14 dagen na het ontvangen van het betaalverzoek voldaan te worden m.u.v. bedrijven waarbij dit 30 dagen is.

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay® via klantenservice@afterpay.nl, door te bellen naar AfterPay® Nederland 020 7 230 270 of AfterPay® België 02 588 29 56 of de website van AfterPay® bezoeken. AfterPay® is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 13:00.