Gumax® Lighting System voor uw terrasoverkapping

Met het Gumax® Lighting System heeft u altijd de passende sfeer onder uw terrasoverkapping. Kies voor elke gelegenheid met slechts één druk op de knop een bijpassende kleur. Elk lichtarmatuur is naar uw persoonlijke voorkeur apart instelbaar. Zo ervaart u bij iedere gelegenheid de gewenste sfeer van gezellige ontspanmomenten, romantische etentjes en heldere focusmomenten.

Voordelen van het Lighting System

Het Lighting System biedt vele voordelen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. U creëert eenvoudig de perfecte verlichting onder uw terrasoverkapping.

  • Kies uit een breed kleurenspectrum
  • Van warm tot koelwit licht
  • Vloeiend dimbaar van fel tot zacht licht
  • Per lichtarmatuur instelbaar
  • Hoge en gelijkmatige lichtopbrengst
  • Afstandsbediening én Smart Home integratie
  • Eenvoudige montage

Gemakkelijk bedienbaar

Het Gumax® Lighting System is gemakkelijk bedienbaar door de meegeleverde afstandsbediening. Met de afstandsbediening kiest u gemakkelijk het licht die bij de gelegenheid past. Dim het licht naar wens en kies uit een breed kleurenspectrum. Het is zelfs mogelijk om afzonderlijke lichtarmaturen handmatig in te stellen. Dit kan los van elkaar of als geheel.

Ook bediening met een Smart Home systeem is mogelijk. Kies uw gewenste scènes of stel uw eigen kleurschema in. Met een Smart Home systeem stelt u eenvoudig persoonlijke automatische routines in. Zo past de verlichting onder de terrasoverkapping zich automatisch aan bij uw gewoonten. 

Koppel in drie eenvoudige stappen met een Smart Home systeem:

Stap 1. Zet uw Gumax® Lighting System gedurende 7-10 seconden aan.
Stap 2. Zet het Lighting System vier keer aan en uit. De lichtarmaturen gaan nu knipperen.
Stap 3. Selecteer in een Smart Home systeem, Gumax® Lighting System.

Eenvoudige bevestiging van Gumax® Lighting System

De bevestiging van de verlichting onder uw terrasoverkapping is eenvoudig. U kunt zelfs het Lighting System zelfstandig monteren. Dankzij het patent pending systeem is de bevestiging eenvoudig. De verlichting sluit naadloos aan onder uw terrasoverkapping. Daarnaast zijn de armaturen stof- en spatwaterdicht. Bekijk voor meer informatie de stap voor stap montagehandleiding.

Maak uw terrasoverkapping compleet met Gumax® Lighting System

Interesse in het Lighting System? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor persoonlijk deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte. We staan 365 dagen per jaar voor u klaar. Breng ook eens een bezoekje aan onze showroom in Eindhoven en ervaar het Gumax® Lighting System in het echt. Overtuigd? Stel dan uw Lighting System eenvoudig samen in de Tuinmaximaal webshop.

Uw Lighting System afhalen bij Tuinmaximaal

Wilt u uw Lighting System zo snel mogelijk in huis hebben? Haal dan uw bestelling af bij het Pick-up point van Tuinmaximaal in Eindhoven. Afhalen kan op afspraak en het magazijn is 7 dagen per week geopend.

Veelgestelde vragen over Gumax® Lighting System