Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Losse onderdelen

Bestel hier alle uitbreidingsmogelijkheden voor terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Met behulp van onderstaande accessoires en losse onderdelen houdt u uw overkapping sfeervol, warm, en tochtvrij. De echte klussers onder ons kunnen hier ook losse onderdelen van de Gumax® producten vinden om eigen aanpassingen te maken aan de overkapping.

Alp-1928-2
€ 40,99
1 schoor mat antraciet
  • Mat antraciet (RAL7016)
Alp-1928-6
€ 40,99
1 schoor mat crème
  • Mat crème (RAL9001M)
Set 2 betonpoeren waarvan 1 met HWA
€ 132
Set 2 betonpoeren waarvan 1 met HWA
Set 3 betonpoeren waarvan 1 met HWA
€ 183
Set 3 betonpoeren waarvan 1 met HWA
Set 4 betonpoeren waarvan 1 met HWA
€ 233
Set 4 betonpoeren waarvan 1 met HWA
Deurgreep glazen schuifdeur crème RAL9001
€ 26,00
Set 1 deurgreep mat crème
  • Mat crème (RAL9001M)
Deurgreep glazen schuifdeur antraciet RAL7016
€ 26,00
Set 1 deurgreep mat antraciet
  • Mat antraciet (RAL7016)
Polycarbonaat plaat Opaal 4000 mm x 980 mm
€ 124
Polycarbonaat plaat Opaal 4000 mm x 980 mm
Polycarbonaat plaat Opaal 3500 mm x 980 mm
€ 109
Polycarbonaat plaat Opaal 3500 mm x 980 mm

Accessoires voor de terrasoverkapping

Breid uw Gumax® overkapping uit met een van onze accessoires. Zo kunt u de zijkanten van uw overkapping afsluiten met een vaste polycarbonaat zijwand, of met een van onze spieën. Met de Gumax® schoren geeft u uw overkapping een landelijke uitstraling, en met de LED-verlichting en terrasverwarmer kunt u altijd buiten onder uw veranda blijven zitten, zelfs al is het donker en koud.

Accessoires voor de glazen schuifwand

Bij de Gumax® glazen schuifwand kunt u verschillende praktische en sierlijke accessoires bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de tocht tegengaan door middel van tochtstrippen en u-profielen, maakt u extra makkelijk de schuifdeuren open met de Gumax® deurgrepen en kunt u de afzonderlijke glaspanelen aankleden met sierstrips.

Losse onderdelen van de terrasoverkapping en glazen schuifwand

Gaat u zelf uw overkapping monteren met een aantal aanpassingen en heeft u hiervoor losse aluminiumprofielen of dakplaten nodig? Of heeft u beschadigde onderdelen die u wilt vervangen? Alle losse onderdelen van de Gumax® producten zijn hier te vinden. Hiermee kunt u elke aanpassing aan uw overkapping maken die u wenst. Heeft u onderdelen reeds door Tuinmaximaal laten monteren? Dan kunt u hier tevens extra montageklussen en herstelwerkzaamheden door Tuinmaximaal bij bestellen.