Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website Tuinmaximaal.nl. 
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Tuinmaximaal heeft met grote zorg en aandacht de inhoud van deze pagina's samengesteld, maar kan geen aansprakelijkheid accepteren voor kennelijke typefouten op www.tuinmaximaal.nl. Alle beelden en logo’s op deze pagina’s zijn beschermd op grond van het auteursrecht en/of merkenrecht en mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Tuinmaximaal door derden worden gebruikt.

Gebruik van de Tuinmaximaal website
Deze site is bestemd voor intern gebruik of voor het gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkel apparaat, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Tuinmaximaal is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Informatie op de website
De informatie op deze website is bestemd voor onze klanten. De informatie is met zorg samengesteld. De foto's met prijsindicaties bevatten richtprijzen en zijn in euro's, incl. BTW en exclusief transport, fundatie en montage.

Copyright / Auteursrecht
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle teksten, logo's en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Tuinmaximaal, hetzelfde geldt voor de content welke verspreid worden via het kanaal van Tuinmaximaal op YouTube, Facebook én Instagram.

Tuinmaximaal is verantwoordelijk voor haar eigen beeld content. Deze mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Tuinmaximaal worden gebruikt, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd.