Glazen schuifwand van Tuinmaximaal

Wilt u ook met slecht weer van uw terrasoverkapping genieten? Dan biedt een glazen schuifwand uitkomst. Dankzij de glazen wand is uw overkapping geheel afgesloten, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Ieder glazen paneel van de glaswand kunt u individueel verschuiven. Hierdoor richt u de ruimte geheel naar wens in. Schijnt de zon volop? Open de schuifwand helemaal voor een verkoelend briesje in uw tuinkamer. Wordt het toch wat te fris? Schuif dan één of meerdere glazen panelen van de glazen wand dicht. Door de veelzijdigheid van onze glasschuifwanden zit u er altijd comfortabel en droog bij. Door onze glazen schuifwand voor buiten kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Naast de functionele bijdrage zorgen glasschuifwanden ook voor een esthetische afdichting van uw terrasoverkapping.

Geniet nog langer van uw tuin dankzij glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u bij een tuinhuis met overkapping de glazen schuifwand gebruiken om de voorzijde, of één of meerdere zijkanten af te sluiten. Een glazen wand voor uw overkapping is niet alleen meer comfortabel, ook geniet u zo langer van uw overkapping. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden. Hiervoor adviseren wij een aluminium funderingskoker te gebruiken. Deze funderingskoker zorgt ervoor dat de onderrail van het railsysteem van de glazen wand stabiel en waterpas gemonteerd kan worden. Monteert u de glasschuifwand zelf? Met onze montagehandleiding doorloopt u zelf alle stappen van het installatieproces en geniet u snel van uw nieuwe glazen schuifwanden voor uw veranda. Heeft u toch nog vragen over het monteren van uw glaswanden? Bekijkt u dan eens onze montagepagina. Hier vindt u montagevideo’s en uitleg. Benieuwd naar wat een glazen schuifwand kost? Lees hier meer over op de informatiepagina met glazen schuifwand prijzen.

Glazen schuifwanden met Gumax® Excellence Superior Coating

Al onze aluminium onderdelen zijn gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Coating. Aangezien er veel verschil is in de kwaliteit van de op de verandamarkt gebruikte coatings, willen we het belang van de kwaliteit ervan benadrukken. Deze uitstekende coating biedt:

  • Superior glans en kleurbehoud
  • Van AkzoNobel - Interpon, wereldwijde leider in poedercoatings
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ontworpen om te voldoen aan de prestatievereisten van QUALICOAT

Lagere stookkosten dankzij een schuifwand glas

Bij de aanschaf van een glazen schuifwand investeert u ook in de rest van uw woning. Een glazen schuifwand bij een overkapping heeft namelijk een isolerende werking doordat de warmte langer binnen deze ruimte blijft hangen. Dat betekent dat door het plaatsen van glaswanden ook in uw woning de verwarming minder snel aan hoeft om een aangename temperatuur te creëren. Vooral oudere woningen zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Dankzij een overkapping met glazen schuifwanden bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten. Doordat de kamer tevens een overgangsruimte vormt van binnen naar buiten, ontsnapt er minder warmte uit de woning. Het plaatsen van een glazen schuifwand buiten is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar eveneens voor het milieu!

Accessoires glazen schuifwand

Door toevoeging van accessoires maakt u uw glazen wand compleet. Wilt u de winddoorlating in uw tuinkamer minimaliseren? Plaats tochtstrips aan de zijkant van de glazen schuifwanden. Niet alleen beperkt dit de tocht onder uw veranda, ook muggen en vliegen blijven op deze manier buiten de ruimte. Combineer dit met U-profielen die tegen de muur of staander worden geplaatst en de wind maakt nog minder kans. Ook met sierstrips en deurgreepjes verrijkt u uw glazen schuifwanden. Deze accessoires zijn in dezelfde kleur te bestellen als uw terrasoverkapping van Tuinmaximaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glazen schuifwanden? In onze showroom te Eindhoven bekijkt u glasschuifwanden inclusief bijbehorende accessoires en kunt u zich vrijblijvend laten adviseren. Tuinmaximaal adviseert u hierbij enkele foto’s van de locatie mee te nemen om de situatie goed in te kunnen schatten.

Uw glaswand afhalen bij Tuinmaximaal

Uw schuifwand van glas zo snel mogelijk in huis? Haal uw bestelling dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal te Eindhoven. In verband met de drukte werken we momenteel met afhalen op afspraak. Houd er rekening mee dat u een glasbok nodig heeft voor uw glasplaten en kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden. Wilt u meer informatie over de schuifwand van glas? Tuinmaximaal is 7 dagen per week online bereikbaar voor al uw vragen. Ook kunt u bij vragen onze showroom bezoeken. Ook hebben wij hier verschillende overkappingen met glazen schuifwanden staan, zodat u deze gelijk kunt bezichtigen. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen over Glazen schuifwanden