Komt u producten afhalen? Let dan op: enkele producten zijn vanwege grote drukte niet direct af te halen. Controleer hier welke producten dit betreft.

Glazen schuifwanden

Tuinmaximaal heeft maatregelen genomen waardoor wij goed bereikbaar zijn en bestellen, bezorgen, afhalen en monteren mogelijk blijft. Veel gestelde vragen >
schuifwand samenstellen
Gumax glazen schuifwand mat crème 1-rail close-up
€ 312
1 railsysteem mat crème van 1960 mm breed met een totale hoogte van 2700 mm
 • Mat crème (RAL9001M)
 • 1 paneel 980mm breed
Gumax glazen schuifwand mat antraciet 1-rail close-up
€ 312
1 railsysteem mat antraciet van 1960 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat antraciet (RAL 7016)
 • 1 paneel 980mm breed
Gumax glazen schuifwand mat crème 1-rail close-up
€ 312
1 railsysteem mat crème van 1960 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat crème (RAL9001M)
 • 1 paneel 980mm breed
Gumax glazen schuifwand 2-rail close-up
€ 416
2 railsysteem mat antraciet van 1960 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat antraciet (RAL 7016)
 • 2 panelen 980mm breed
Gumax glazen schuifwand mat crème 2-rail close-up
€ 416
2 railsysteem mat creme van 1960 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat crème (RAL9001M)
 • 2 panelen 980mm breed
Gumax mat antraciet glazen schuifdeuren met rails 5 1
€ 624
3 railsysteem mat antraciet van 2940 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat antraciet (RAL 7016)
 • 3 panelen 980mm breed
Gumax mat crème glazen schuifdeuren met rails 29 1
€ 624
3 railsysteem mat créme van 2940 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat crème (RAL9001M)
 • 3 panelen 980mm breed
Gumax mat antraciet glazen schuifdeuren met rails 5 1 1 1
€ 832
4 railsysteem mat antraciet van 3920 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat antraciet (RAL 7016)
 • 4 panelen 980mm breed
Gumax mat crème glazen schuifdeuren met rails 29 1 1
€ 832
4 railsysteem mat crème van 3920 mm breed met een totale hoogte van 2000 mm
 • Mat crème (RAL9001M)
 • 4 panelen 980mm breed

Wilt u ook met slecht weer van uw terrasoverkapping genieten? De glazen schuifwand biedt uitkomst. Dankzij de glazen schuifwand is uw overkapping geheel afgesloten, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Ieder glazen paneel kunt u individueel verschuiven. Hierdoor richt u de ruimte geheel naar wens in. Schijnt de zon volop? Open de schuifwand helemaal voor een verkoelend briesje in uw tuinkamer. Wordt het toch wat te fris? Schuif dan één of meerdere glazen panelen dicht. Zo zit u er altijd comfortabel en droog bij.

Geniet nog langer van uw tuin

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Heeft u een overkapping die door Tuinmaximaal is gemonteerd, dan kan Tuinmaximaal de glasschuifwanden ook voor u plaatsen. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden. Hiervoor adviseren wij een aluminium funderingskoker te gebruiken. Deze funderingskoker zorgt ervoor dat de onderrail van het railsysteem stabiel en waterpas gemonteerd kan worden. Monteert u de glasschuifwand zelf? Met onze montagehandleiding doorloopt u zelf alle stappen van het installatieproces.

Lagere stookkosten

Bij de aanschaf van een tuinkamer investeert u ook in de rest van uw woning. Een serre heeft namelijk een isolerende werking doordat de warmte langer binnen de ruimte blijft hangen. Dat betekent dat ook in uw woning de verwarming minder snel aan hoeft om een aangename temperatuur te creëren. Vooral oudere woningen zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Dankzij een overkapping met glazen schuifwanden bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten. Doordat de kamer tevens een overgangsruimte vormt van binnen naar buiten, ontsnapt er minder warmte uit de woning. Goed dus voor uw portemonnee, maar eveneens voor het milieu!

Accessoires glazen schuifwand

Door toevoeging van accessoires maakt u uw glasschuifwand compleet. Wilt u de winddoorlating in uw tuinkamer minimaliseren? Plaats tochtstrips aan de zijkant van de glazen schuifwanden. Niet alleen beperkt dit de tocht onder uw veranda, ook muggen en vliegen blijven op deze manier buiten de ruimte. Combineer dit met U-profielen die tegen de muur of staander worden geplaatst en de wind maakt nog minder kans. Ook met sierstrips en deurgreepjes verrijkt u uw glazen schuifwanden. Deze accessoires zijn in dezelfde kleur te bestellen als uw terrasoverkapping van Tuinmaximaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glazen schuifwanden? In onze showroom bekijkt u glasschuifwanden inclusief bijbehorende accessoires en kunt u zich vrijblijvend laten adviseren. Tuinmaximaal adviseert u hierbij enkele foto’s van de locatie mee te nemen om de situatie goed in te kunnen schatten.

Afhalen bij Tuinmaximaal

Uw glazen schuifwand zo snel mogelijk in huis? Haal uw bestelling dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal. In verband met de drukte werken we momenteel met afhalen op afspraak. Houd er rekening mee dat u een glasbok nodig heeft voor uw glasplaten en kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden. Bekijk hier meer omtrent het afhalen bij Tuinmaximaal.