Glazen schuifwand prijzen

Glazen schuifwand prijzen

Wat kost een glazen schuifwand?

Met glazen schuifwanden kunt u bij iedere weersomstandigheid heerlijk in eigen tuin genieten. Een glas wand sluit uw overkapping geheel af, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Maar wat kost een glazen schuifwand voor uw terrasoverkapping? Lees hier meer over de kosten van een glazen schuifwand.  

Wat kost een glazen schuifwand voor uw overkapping?

Bij Tuinmaximaal koopt u een glazen schuifwand met de laagste prijs garantie. We zitten bovenop het productieproces waardoor alle tussenhandelaren overgeslagen worden. Normaal wordt bij iedere schakel een winstmarge berekend. Dit is nu niet nodig en daar profiteert u van.

Bij Tuinmaximaal heeft u al een glazen schuifwand voor slechts € 369,-. In de tabel hieronder ziet u de kosten voor iedere maat railsysteem voor uw glazen schuifwand.

Railsysteem voor glazen schuifwandStartprijs*

1-railsysteem

€ 369,-

2-railsysteem

€ 502,-

3-railsysteem

€ 754,-

4-railsysteem

€ 1.004,-

5-railsysteem

€ 1.256,-

6-railsysteem

€ 1.498,-

* Prijzen zijn excl. lopende acties.

Glazen schuifwanden van ongeëvenaarde kwaliteit

Naast het feit dat u bij ons de laagste prijs betaald, koopt u een glazen schuifwand van ongeëvenaarde kwaliteit. Het glas van de schuifdeuren is gemaakt van 10mm dik gehard veiligheidsglas. Dit glas is gehard door middel van extreme verhitting. Hierdoor is het glas erg sterk.

Alle aluminium onderdelen zijn gepoedercoat met Superior coating. Dit zorgt ervoor dat de coating uitstekend zijn kleur en glans behoudt. Daarnaast krijgt u ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie op uw glazen schuifwand (m.u.v. bewegende onderdelen). Bij Tuinmaximaal koopt u dus een glazen schuifwand van topkwaliteit voor de laagste prijs.

Kosten montage van een glazen schuifwand

De glazen schuifwanden van Tuinmaximaal zijn gebruiksvriendelijke bouwpakketten. Dit betekent dat u de montage van de glazen schuifwand zelf doet. Bekijk voor montage onze handige stap-voor-stap montagehandleiding en video. Doordat u zelf monteert, bent u geen montagekosten kwijt voor uw glazen schuifwand.

Stel uw glazen schuifwand zelf samen

Wanneer u de glazen schuifwand samenstelt, maakt u drie keuzes. Als eerste kiest u de kleur van het railsysteem voor uw glazen schuifwand. U heeft de keuze uit drie kleuren; mat antraciet (RAL 7016), mat wit (RAL 9016) en mat zwart (RAL 9005). De kleur heeft geen invloed op het kostenplaatje.

Als tweede bepaalt u de breedte van uw glazen schuifwand. De breedte van uw schuifwand bepaalt welke maat railsysteem u nodig heeft. U heeft de keuze uit een 1-railsysteem t/m een 6-railsysteem. Deze keuze bepaalt de prijs van uw glazen schuifwand. Als laatste bepaalt u de hoogte van uw glazen schuifwand. De hoogte van uw schuifwand heeft geen invloed op het kostenplaatje. In de meetinstructies leest u meer informatie over het inmeten van de breedte én hoogte van uw glazen schuifwand.

Accessoires voor uw glazen schuifwand

U kunt uw glazen schuifwand uitbreiden met diverse accessoires. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, mat antraciet en mat wit.

 • Deurgrepen
  Deurgrepen plaatst u op de glazen schuifdeuren voor een goede grip. Ook voorkomt het vingerafdrukken op het glas. Een deurgreep kost slechts € 26,-.
 • Tochtstrips
  Maak gebruik van tochtstrips om tocht, regeninslag, vliegen en andere insecten beter buiten de deur te houden. Om te bepalen hoeveel tochtstrips u nodig heeft, telt u het aantal glazen schuifdeuren minus één. In onze webshop bestelt u een tochtstrip voor slechts € 26,-.
 • Sierstrips
  Voor een mooie afwerking van de tochtstrips worden sierstrips gebruikt. Het zorgt voor een mooi kader van de glaspanelen. Kies altijd voor één sierstrip meer dan het aantal glazen schuifdeuren. Sierstrips kosten € 16,- per stuk.  
 • U-profielen
  Naast de tochtstrips kunt u ook gebruik maken van U-profielen bij de staanders om tocht, regeninslag en insecten te weren. Wanneer u beiden combineert, heeft u een optimale werking. Daarnaast zorgen U-profielen voor een naadloze aansluiting tussen de muur of staander en de glazen schuifwanden. Een U-profiel voor een 1-rail kost € 73,44-.

Doe inspiratie op voor uw glazen schuifwand

 • Loop rond in onze virtuele showroom en doe inspiratie op voor uw tuin. Wilt u onze producten liever in het echt zien? U bent van harte welkom in onze fysieke showroom in Eindhoven.
 • Vraag het gratis samplepakket aan en ervaar onze producten met eigen ogen
 • Bekijk onze fotogalerij

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig naar de exacte kosten voor uw glazen schuifwanden? Stel ze samen in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze klantenservice.

Inspiratie opdoen?

Bekijk hier een aantal van onze projecten:

Bekijk ook eens onze andere producten