Overkapping

Bent u een buitenmens, en geniet u het liefst iedere dag van de natuur? Dan is een overkapping van Tuinmaximaal een perfecte keuze voor u. Een tuinoverkapping is namelijk een verrijking van uw tuin, omdat u dan ook met mindere weersomstandigheden kunt genieten van de natuur in uw tuin. Ook op een zonnige dag heeft een overkapping veel toegevoegde waarde. Uw kinderen kunnen onder een overkapping veilig spelen waarbij het zonlicht voor een groot deel wordt tegengehouden door de dakplaten. U heeft de keuze uit verschillende soorten polycarbonaat of glas. Indien u de zonnestraling zoveel mogelijk wilt verminderen, kiest u bijvoorbeeld voor zonwerende polycarbonaat platen. Deze platen laten ook nauwelijks UV-straling door. Hoeveel zonlicht de dakplaten tegenhouden, verschilt per type. Bij productvariaties vindt u meer informatie hierover.

Kwaliteit overkappingen van Tuinmaximaal

Dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst een overkapping van Tuinmaximaal. Met een gegalvaniseerde gootstrip en gebruik van 6063-T6 aluminium wordt een oersterke constructie gecreëerd welke een last van 80 kg per m2 kan dragen. Daarnaast zijn al onze overkappingen, veranda’s en carports voorzien van een CE keurmerk, dit houdt in dat deze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Tuinmaximaal heeft tevens de laagste prijsgarantie in Europa voor alle overkappingen. U vindt het nergens voordeliger! U kunt vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden voor een overkapping. Misschien wilt u graag een terrasoverkapping of een tuinoverkapping. Of misschien wilt u een overdekte plaats bij uw tuinhuis, zodat u daar droog kunt klussen, terwijl u toch buiten bent.

Compleet bouwpakket

Er wordt altijd een compleet bouwpakket geleverd, welke eenvoudig zelf te monteren is. Het is natuurlijk lastig om zelf de overkapping te vervoeren, daarom leveren wij altijd gratis bij u thuis. Indien u de overkapping zelf niet kunt of wilt monteren, is het mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Wanneer u hiervoor kiest, komt een montageteam van Tuinmaximaal bij u thuis de overkapping monteren, zodat u snel en zorgeloos kunt genieten van de voordelige en kwalitatief goede overkapping.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw Overkapping: