Montage glazen schuifwand

Afmetingen glazen schuifwanden

U kunt Gumax® glazen schuifwanden eenvoudig zelf monteren.  Wanneer u deze monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de 5 jaar fabrieksgarantie

Heeft u ook een terrasoverkapping van Gumax®? Het dak van de Gumax® terrasoverkappingen dient met een hoek van 8 graden te worden gemonteerd. Wanneer u uw muurhoogte heeft opgemeten, kunt u zo ook uw doorloophoogte berekenen. Aan de hand van de doorloophoogte berekent u de hoogte van uw glazen schuifwanden. Bij terrasoverkappingen kunt u de voorkant en zijkanten afsluiten met de schuifwanden. Voor het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkanten, zijn 8° spieën nodig. Voor meer informatie kunt u de productvideo bekijken. Klik op de afbeelding van het zijaanzicht om de afmetingen van uw situatie te berekenen.

Voor een overzicht van alle afmetingen van de Gumax® glazen schuifwanden kunt u onze meetinstructies lezen. Hier vind u ook alle productdetails en uitleg over hoe u de overlapping van de glazen schuifwanden kunt berekenen.

Uw Gumax® glazen schuifwand monteren

Met behulp van de montage video en de montagehandleiding monteert u eenvoudig Gumax® glazen schuifwanden. Let bij het monteren op, er zit een logo van Gumax aan de onderzijde van de schuifdeuren. Zorg ervoor dat dit logo aan de onderzijde gemonteerd wordt. Bekijk de video hiernaast. 

Klik op onderstaande link voor de montagehandleiding van de glazen schuifwand en de montagehandleiding van de glazen spie.