Montage glazen schuifwand

Afmetingen glazen schuifwanden

U kunt Gumax® glazen schuifwanden zelf monteren of de montage laten verzorgen door Tuinmaximaal (indien wij uw terrasoverkapping ook hebben gemonteerd). Ook wanneer u zelf monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de 5 jaar fabrieksgarantie

Heeft u ook een terrasoverkapping van Gumax®? Het dak van de Gumax® terrasoverkappingen dient met een hoek van 8 graden te worden gemonteerd. Wanneer u uw muurhoogte heeft opgemeten, kunt u zo ook uw doorloophoogte berekenen. Aan de hand van de doorloophoogte berekent u de hoogte van uw glazen schuifwanden. Bij terrasoverkappingen kunt u de voorkant en zijkanten afsluiten met de schuifwanden. Voor het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkanten, zijn 8° spieën nodig. Voor meer informatie kunt u de productvideo bekijken. Klik op de afbeelding van het zijaanzicht om de afmetingen van uw situatie te berekeken.

Voor een overzicht van alle afmetingen van de Gumax® glazen schuifwanden kunt u onze meetinstructies lezen. Hier vind u ook alle productdetails en uitleg over hoe u de overlapping van de glazen schuifwanden kunt berekenen.

Uw Gumax® glazen schuifwand zelf monteren

In 80% van de gevallen monteren onze klanten de bestelde producten zelf. Met behulp van de montage video en de montagehandleiding monteert u zelf de Gumax® glazen schuifwanden. Bekijk de video hiernaast.

Klik op onderstaande link voor de montagehandleiding van de glazen schuifwand en de montagehandleiding van de glazen spie.

Uw Gumax® glazen schuifwand laten monteren door Tuinmaximaal

U kunt de montage van de glazen schuifdeuren ook door Tuinmaximaal laten verzorgen indien Tuinmaximaal uw terrasoverkapping monteert of heeft gemonteerd. Hiervoor bestelt u op de productpagina de montage mee. Wat is er inbegrepen bij de standaard montage door Tuinmaximaal?

Wel standaard inbegrepen:

vinkje Algehele standaard montage van de glazen schuifwanden

Niet standaard inbegrepen, wel mogelijk:

vinkje Montage van de accessoires en fundering. Hiervoor dient u de montage mee te bestellen bij de accessoires en fundering.

Niet inbegrepen:

kruisje Openbreken van betonnen fundering.