Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Blog

Een sfeervolle barbecue in vier stappen

Bij een zwoele zomeravond mag een barbecue niet ontbreken. In dit artikel delen wij alle tips die je nodig hebt om je zomerbarbecue te laten slagen.

4 tips om je tuin voor te bereiden op het zomerseizoen
In de zomermaanden kunnen de temperaturen flink oplopen. Wil je ook in deze periode comfortabel van je tuin genieten? Met de volgende tips zorg je voor een zorgeloze en ontspannen zomer.
Een kijkje nemen bij ...
In deze rubriek nemen we een kijkje bij de overkapping van onze klanten. Waarom hebben zij voor een terrasoverkapping gekozen? Hoe richten zij hun overkapping in? Deze keer vertelt Jolanda haar verhaal.
Welk type aluminium terrasoverkapping past bij jou?
Ben je van plan om een aluminium terrasoverkapping aan te schaffen? Er zijn dan vast een aantal vragen die je te binnen schieten. Het begint echter bij de basis. Met deze tips helpen we je een handje.
5 redenen waarom buiten zijn goed voor je is
Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, bijna iedereen ervaart de buitenlucht als aangenaam en rustgevend. Ook vele onderzoeken wijzen uit dat buiten zijn gezond is. De natuur heeft namelijk een positieve invloed heeft op ons welzijn. Daarom zetten we vijf redenen op een rij waarom ook jij meer zou moeten genieten van het buitenleven!
Basistips voor een prachtige terrasoverkapping
Ben je de gelukkige eigenaar van een terrasoverkapping? De kans is groot dat je er dan zo comfortabel en gezellig mogelijk bij wilt zitten. De volgende tips helpen je daarbij.
Hoe zorg ik voor een goede fundering van mijn terrasoverkapping?
Wil je een terrasoverkapping laten plaatsen of ga je hier zelf mee aan de slag? Begin dan met de juiste basis in de vorm van een stevige fundering. Een terrasoverkapping weegt namelijk al snel honderden kilo’s. Wij leggen de mogelijkheden voor de fundering van je overkapping uit. Betonpoeren
Lagere stookkosten dankzij een overkapping met glazen schuifwanden
Heb je een terrasoverkapping met glazen schuifwanden? De invallende zonnestralen verwarmen de ruimte dan al snel, waardoor de ruimte comfortabel aanvoelt. Ook op koudere en regenachtige dagen geniet je met een tuinkamer volop van je tuin. Een overkapping met glazen schuifwanden geeft echter niet alleen tuinplezier, het biedt ook voordelen voor je woning.
Stylingtips voor een kleine terrasoverkapping
Heb je een kleine terrasoverkapping? Het inrichten van de ruimte kan dan best een uitdaging zijn. Toch kun je met een beperkt aantal vierkante meters veel kanten op. Met deze stylingtips benut je de ruimte onder je overkapping optimaal!