Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Blog

8 tips ter voorbereiding op de montage van je overkapping
Ga je zelf aan de slag met de montage van je terrasoverkapping? Wij zetten acht handige tips op een rij om je montageklus goed voor te bereiden.
Overkapping van aluminium of hout?

Hout en aluminium zijn twee materialen die vaak worden gebruikt bij de vervaardiging van terrasoverkappingen. Wat zijn de eigenschappen van deze materialen en wat zijn de voor- en nadelen?

5 tips voor een sfeervol diner onder je overkapping
Of je nu een gezellig diner voor twee hebt gepland of je hele familie hebt uitgenodigd voor een uitgebreide maaltijd; met deze tips geef jij je etentje net dat beetje extra.
Ik ga mijn tuin in en neem mee ...
Vier jij vakantie in je eigen tuin? Maak er je eigen 5 sterren resort van zodat het je aan niks ontbreekt. Wij zetten alle items op een rij die niet mogen ontbreken tijdens jouw tuinvakantie.
Een sfeervolle barbecue in 4 stappen

Bij een zwoele zomeravond mag een barbecue niet ontbreken. In dit artikel delen wij alle tips die je nodig hebt om je zomerbarbecue te laten slagen.

4 tips om je tuin voor te bereiden op het zomerseizoen
In de zomermaanden kunnen de temperaturen flink oplopen. Wil je ook in deze periode comfortabel van je tuin genieten? Met de volgende tips zorg je voor een zorgeloze en ontspannen zomer.
Een kijkje nemen bij ...
In deze rubriek nemen we een kijkje bij de overkapping van onze klanten. Waarom hebben zij voor een terrasoverkapping gekozen? Hoe richten zij hun overkapping in? Deze keer vertelt Jolanda haar verhaal.
Welk type aluminium terrasoverkapping past bij jou?
Ben je van plan om een aluminium terrasoverkapping aan te schaffen? Er zijn dan vast een aantal vragen die je te binnen schieten. Het begint echter bij de basis. Met deze tips helpen we je een handje.
5 redenen waarom buiten zijn goed voor je is
Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, bijna iedereen ervaart de buitenlucht als aangenaam en rustgevend. Ook vele onderzoeken wijzen uit dat buiten zijn gezond is. De natuur heeft namelijk een positieve invloed heeft op ons welzijn. Daarom zetten we vijf redenen op een rij waarom ook jij meer zou moeten genieten van het buitenleven!
Pagina