Tuininspiratie en trends? Tuinmaximaal tuinblog voor tips

4 tips om je wintertuin op te fleuren

De winter is in volle gang. Kale bomen, koude temperaturen en lange, donkere avonden. Ook in de winter geniet je volop in eigen tuin. De kou maakt plaats voor warmte en gezelligheid. Gezellige lichtjes, warme kleedjes en kleurrijke planten. Met deze 4 tips weet jij je wintertuin op te fleuren.  

4 tips om maximaal te ontspannen

Begin het nieuwe jaar goed en plan voldoende ontspanningsmomenten voor jezelf. Ontsnap even aan het dagelijks leven en focus op jezelf. Ontspannen kan op verschillende manieren. Om je wat inspiratie te geven, geven wij hieronder een aantal tips om maximaal te ontspannen.

Zelf een winterbbq aan huis organiseren

Verras je gasten eens met een sfeervolle winterbbq aan huis. Een winterbbq draait om het heerlijkste vlees én om de unieke sfeer. Met tuinfakkels, kaarsen op tafel, en samen proostend met een glas warme drank organiseer je een bijzondere winterse avond.

Zó maak je de juiste keuze bij het aanschaffen van een glazen schuifwand!

Ben je van plan om een glazen schuifwand aan te schaffen? Dan zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten, bijvoorbeeld over het inmeten van de ruimte. In deze blog vertellen wij waar je zeker rekening mee moet houden!

4 manieren om buiten te koken

Hoe haal je de keuken van binnen naar buiten? De afgelopen jaren gaan steeds meer mensen mee met de trend van buiten koken. Vanuit de terrasoverkapping zien hoe je eten vers bereid wordt óf juist gezellig samen tafelen onder de terrasoverkapping! Hoe zorg je voor dit ultieme zomergevoel? In deze blog laten wij zien op welke manieren je buiten kunt koken.

Glas of polycarbonaat als daktype? Een vergelijking op 10 verschillende onderdelen

Je wilt een nieuwe terrasoverkapping, maar kies je voor glas of polycarbonaat als daktype? In deze blog vergelijken we een dak van glas en polycarbonaat op 10 verschillende onderdelen, zodat een keuze maken gemakkelijker wordt.

Nieuw bij Tuinmaximaal: Terrasoverkappingen met een melkglas dak!

Vanaf vandaag kunt u bij Tuinmaximaal terecht voor terrasoverkappingen met een dak van melkglas! Hierbij geniet u van meer privacy, een luxueuze uitstraling en een dak waarbij vuil minder zichtbaar is. Lees hier alle ins en outs over dit NIEUWE daktype.

Een terrasoverkapping uitbreiden? Bekijk alle 10 opties op een rij!

Een terrasoverkapping uitbreiden? Dat kan met glazen schuifwanden, automatische zonwering en meer. In deze handige blog komen alle opties aan bod!

Je terrasoverkapping inrichten als lounge ruimte in vijf stappen

Je terrasoverkapping als loungeruimte inrichten, hoe doe je dat? Met deze vijf tips kun je aan de slag om ideale ontspanningsoord te creëren.