Tuininspiratie en trends? Tuinmaximaal tuinblog voor tips

Zo beng je schaduw in jouw tuin

De zomer is een heerlijke periode om in de tuin te zitten. Genieten van de warme zomerdagen. Wanneer de zon fel schijnt, is het prettig om ook verkoeling te vinden in de tuin. Dit kun je natuurlijk doen door de schaduw op te zoeken. Maar hoe zorg je voor schaduw in de tuin? En hoe zorg je voor verkoeling wanneer er geen schaduw is? Wij geven handige tips om zelfs tijdens de warmste dagen heerlijk buiten te genieten.

De checklist voor jouw tuinfeest

Een tuinfeest geven kan om zoveel redenen. Een verjaardag, een verloving, een afscheidsfeest of gewoon zomaar.  Het maakt niet uit wat je te vieren hebt, de lente en zomer is de perfecte tijd om een tuinfeest te organiseren. Samen genieten van drankjes en lekker eten tijdens de lange avonden. Wie wil dat nu niet? Maar hoe organiseer je een tuinfeest? Wat heb je nodig en waar moet je allemaal aan denken? Lees hier dé checklist voor een leuk en gezellig tuinfeest.

De leukste tips voor een dagje uit

Het is lekker weer en je wilt erop uit. Logisch. Lekker genieten van het mooie weer met vrienden en familie. Leuke plekken ontdekken en simpelweg genieten. Hiervoor hoef je helemaal niet ver van huis te gaan. Ook dichtbij huis kun je namelijk veel plezier beleven. Weet je even niet wat je kunt doen tijdens jouw vrije dagen? Hier vind je inspiratie voor de leukste dagjes uit.

Top 6 familie activiteiten voor thuis

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor in en om het huis? Dat ben je hier aan het goede adres. Thuis je vrije tijd doorbrengen erg populair. Milieubewust, goed voor de portemonnee én erg leuk. Met goede zin, leuk gezelschap en een beetje creativiteit beleef je de mooiste momenten. Lees hier de top 6 familie activiteiten voor thuis.

Do’s & don’ts voor je tuin inrichting

Je tuin inrichten is eigenlijk heel eenvoudig. Wel is het slim om hier van te voren goed over na te denken. Wij gaan je hierbij helpen. Hieronder lees je do’s en don’ts die jou op weg helpen bij het inrichten van jouw tuin.

De leukste bordspellen voor op het terras

Spelletjes spelen. De uitdaging aangaan met je familie en vrienden. Winnen en soms ook verliezen. Het spelen van spellen is ontzettend populair. Inmiddels zijn er ontelbaar veel spellen op de markt gebracht. Maar welk spel ga je spelen? Hieronder vind je de leukste bordspellen voor op het terras.

Zo organiseer je een onvergetelijke paasbrunch

Pasen. Een lentefeest waar lekker eten centraal staat. Enthousiast nodig je vrienden en familie uit voor een paasbrunch bij jou thuis. Daar wil je natuurlijk iets leuks van maken. Wil jij weten hoe je een onvergetelijke paasbrunch organiseert? Lees dan snel verder.

De tuin voorjaarsschoonmaak in 4 stappen

Deze zomer wil je weer genieten van het mooie weer. Helaas kom je erachter dat de tuin na de winter verwilderd is. En je wilt liever in je tuin genieten, dan de grote voorjaarsschoonmaak doen. Hieronder lees je in slechts 4 stappen hoe je in een mum van tijd weer van het voorjaarsweer in de tuin kunt genieten!

Breng de lente in je tuin met deze tips

Buiten blijft het langer licht, de zon komt vaker door, bloesem aan de bomen en vogels gaan nestelen. Of terwijl: de lente komt eraan. Dit brengt meteen ook meer leven in je tuin. Om zoveel mogelijk te genieten van de lente in je tuin, geven wij je een paar tips.