Tuininspiratie en trends? Tuinmaximaal tuinblog voor tips

Zó maak je de juiste keuze bij het aanschaffen van een glazen schuifwand!

Ben je van plan om een glazen schuifwand aan te schaffen? Dan zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten, bijvoorbeeld over het inmeten van de ruimte. In deze blog vertellen wij waar je zeker rekening mee moet houden!

4 manieren om buiten te koken

Hoe haal je de keuken van binnen naar buiten? De afgelopen jaren gaan steeds meer mensen mee met de trend van buiten koken. Vanuit de terrasoverkapping zien hoe je eten vers bereid wordt óf juist gezellig samen tafelen onder de terrasoverkapping! Hoe zorg je voor dit ultieme zomergevoel? In deze blog laten wij zien op welke manieren je buiten kunt koken.

Glas of polycarbonaat als daktype? Een vergelijking op 10 verschillende onderdelen

Je wilt een nieuwe terrasoverkapping, maar kies je voor glas of polycarbonaat als daktype? In deze blog vergelijken we een dak van glas en polycarbonaat op 10 verschillende onderdelen, zodat een keuze maken gemakkelijker wordt.

Nieuw bij Tuinmaximaal: Terrasoverkappingen met een melkglas dak!

Vanaf vandaag kunt u bij Tuinmaximaal terecht voor terrasoverkappingen met een dak van melkglas! Hierbij geniet u van meer privacy, een luxueuze uitstraling en een dak waarbij vuil minder zichtbaar is. Lees hier alle ins en outs over dit NIEUWE daktype.

Een terrasoverkapping uitbreiden? Bekijk alle 10 opties op een rij!

Een terrasoverkapping uitbreiden? Dat kan met glazen schuifwanden, automatische zonwering en meer. In deze handige blog komen alle opties aan bod!

Je terrasoverkapping inrichten als lounge ruimte in vijf stappen

Je terrasoverkapping als loungeruimte inrichten, hoe doe je dat? Met deze vijf tips kun je aan de slag om ideale ontspanningsoord te creëren.

Condensvorming in polycarbonaatplaten, te voorkomen of niet?
Condensvorming in polycarbonaatplaten, hoe voorkom je dit? Lees hier het belangrijkste wat je over condens moet weten.
Achtertuin inspiratie : 5 x de mooiste overkappingen voor in je tuin
Ben je op zoek naar inspiratie voor je achtertuin? Hoe groot je tuin ook is of welke stijl bij je past; wij laten je zien dat een terrasoverkapping een ware aanvulling is op ieder type achtertuin.
Tuinmaximaal bij DobbitTV
Al een tijd droomt de familie Ho van een terrasoverkapping in hun tuin. Dobbit TV – het Belgische doe-het-zelf kanaal op het gebied van huis en tuin - bezoekt de familie Ho en laat tot in detail zien hoe de montage van de Gumax terrasoverkapping in zijn werk gaat.
Pagina