Levergebied van Tuinmaximaal

Het gebied waarin Tuinmaximaal levert betreft heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, België en tot 200 kilometer hemelsbreed vanaf het filiaal in Eindhoven in Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. De afbeelding hiernaast toont dit gehele gebied. Deze afstand is gebaseerd op metingen uitgevoerd met Google Maps. Dit kunt u zelf ook opmeten door in Google Maps te klikken op de rechtermuisknop en "Afstand meten" vanaf het filiaal in Eindhoven. (Rooijakkersstraat 8, 5652BB, Eindhoven). 

Ligt het gewenste adres niet binnen dit gebied, dan heeft u de volgende bestelmogelijkheden:

  • Haal uw bestelling op in ons magazijn in Eindhoven. In dit geval adviseren we u om met twee personen te komen. Sommige onderdelen kunnen namelijk zwaar zijn. Bevat uw bestelling glazen platen? Breng in dat geval ook een glasbok mee, zodat u de platen verticaal kunt vervoeren. 
  • Laat uw bestelling bezorgen op een ander adres, dat binnen het levergebied van Tuinmaximaal ligt. Dit kan het adres van familie of een kennis zijn.

Let op; wanneer er producten geretourneerd dienen te worden, heeft u nog steeds te maken met het levergebied van Tuinmaximaal. Dit houdt in dat u dit kan retourneren bij het magazijn van Tuinmaximaal, of op het alternatieve adres binnen het levergebied van Tuinmaximaal. Heeft u nog meer vragen rondom het levergebied van Tuinmaximaal, neem dan contact op met onze planningsafdeling via planning@tuinmaximaal.nl of via 040-8200211. 

Tip: Huur een glasbok om de glasplaten verticaal te vervoeren. Horizontaal mogen deze namelijk in verband met mogelijke schades niet vervoerd worden.

De voordelen van Pick-up

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het plaatsen van uw terrasoverkapping? Haal uw bestelling dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal. Afhalen kan op afspraak en het magazijn is 7 dagen per week geopend. Kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden en zorg voor een glasbok indien uw bestelling glasplaten bevat.