Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze acties en andere nieuwtjes? Dan kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan circa één keer per maand een e-mailnieuwsbrief in uw mailbox met ons laatste nieuws. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven door middel van de afmeldlink in één van de nieuwsbrieven. 

Met deze nieuwsbrief bent u als eerste op de hoogte van:

vinkje  Winacties

vinkje  Kortingen

vinkje  Nieuwtjes

vinkje  Nieuwe producten

vinkje  Tips voor uw terrasoverkapping

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van Tuinmaximaal ontvangen.

Bent u op zoek naar meer informatie over Tuinmaximaal of over onze producten? Op onze blogs kunt u meer informatie, maar ook handige tips vinden over het klaarmaken van uw tuin voor de montage, of het onderhoud van uw terrasoverkapping. 

Wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden voor de montage? Neem dan alvast een kijkje op onze downloadpagina. Hier vindt u, naast onze handleidingen, ook handige informatie- en montagevideo's die u kunnen helpen met de montage. 

Bekijkt u ook eens ons Youtubekanaal. Hier vindt u onze informatievideo's en montagevideo's. Tevens vindt u hier video's met veelgestelde vragen en video's waarin Tuinmaximaal langsgaat bij klanten. Zo krijgt u een goed beeld van onze terrasoverkappingen.