Tuinkamers

Het scheelt per regio welke benaming men gebruikt voor een overkapping aan het huis. Een tuinkamer is vrijwel altijd een afgesloten ruimte direct aan een woning. Deze benaming is juist wanneer een overkapping wordt afgesloten met glazen schuifwanden, maar wordt wat minder vaak gebruikt. Wij gebruiken voornamelijk het woord 'terrasoverkapping'.

Wilt u een tuinkamer om nog meer uit uw huis en tuin te halen? Een buitenkamer is een ware toevoeging aan uw woning. Plaats een loungeset of een grote eettafel in de ruimte en geniet het hele jaar door van het buitenleven, ook bij slechte weersomstandigheden. De glazen schuifdeuren houden wind en regen tegen terwijl de lichtdoorlating nagenoeg hetzelfde blijft. Een stralende dag? Open de glazen wanden zodat u volop van de zon en aangename temperatuur kunt genieten. Iedere schuifdeur is individueel te verschuiven, waardoor u uw tuinkamer geheel inricht zoals u dat wilt.

Voordelige tuinkamer prijzen

Bij Tuinmaximaal vindt u voordelig geprijsde buitenkamers van hoge kwaliteit. Lees meer over de prijzen op de informatiepagina over de kosten van een tuinkamer. U zit altijd veilig onder uw afdak dankzij de gegalvaniseerde stalen gootstrip welke een gewicht van 80 kg per m² kan dragen. De tuinkamers zijn daarnaast voorzien van een CE markering. Dit houdt in dat uw overkapping voldoet aan alle Europese bouwnormen. Bekijk eens de montagefilm en lees de montagehandleidingen.

Creëer uw ideale tuinkamer

Bij Tuinmaximaal stelt u zelf uw tuinkamer samen zodat deze voldoet aan al uw wensen. Kies uit een klassieke of moderne stijl en bepaal de kleur: mat antraciet, mat wit of mat zwart. Selecteer tevens het gewenste daktype. In het assortiment vindt u helder glas, melkglas en meerdere soorten polycarbonaat. Wilt u meer weten over de eigenschappen van de verschillende daktypen? Bekijk dan de productinformatie. Kleed uw buitenkamer verder aan met fraaie en functionele accessoires, zoals sierstrips en deurgrepen. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleur als uw buitenkamer. Wilt u de ruimte tevens zo warm en behaaglijk mogelijk maken? Plaats tochtstrips aan de zijkanten van de glazen schuifdeuren. Daarmee gaat u tocht tegen die tussen de panelen doorkomt. Bijkomend voordeel: ook muggen blijven zo buiten uw tuinkamer. Wilt u weten of een tuinkamer ook wat voor u is? Breng eens een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u overkappingen in verschillende kleuren en stijlen bekijken. Wij adviseren u een aantal foto’s mee te nemen van de locatie en vooraf de juiste afmetingen te bepalen. Onze inmeetfilm kan hierbij helpen.

Uw tuinkamer sneller afhalen

Zo snel mogelijk genieten van uw tuinkamer?  In verband met de drukte werken we op afspraak voor het afhalen van uw producten. Kom altijd met twee personen om de zware items in te laden en zorg voor een glasbok om eventuele glasplaten veilig te vervoeren.

Veelgestelde vragen over tuinkamers