Tuinkamer

Tuinkamer

Een nette tuinkamer is een aanwinst voor uw huis en tuin. Er ontstaat als het ware een extra kamer met aansluiting op de tuin. Zet hier lekker een loungeset onder of richt het helemaal naar uw eigen wensen in. Wanneer het net te koud is om in uw tuin te zitten, zorgt een voordelige tuinkamer voor meer warmte waardoor het mogelijk is om toch van het buitenleven te genieten. De tuin is een plek om te ontspannen en om inspiratie op te doen.

Genieten van iedere zonnestraal. Geen zuchtje wind. Een aangename temperatuur. Met een overkapping is het mogelijk om ook buiten het zomerseizoen te genieten van uw prachtige tuin. Een tuinkamer biedt u veel comfort. Wanneer het weer minder goed is kunt u de glazen schuifdeuren dicht doen. Wind en regen blijven dan buiten terwijl de lichtdoorlating nagenoeg hetzelfde blijft. Bij mooi weer kunnen de glazen schuifdeuren open zodat u nog meer zal genieten van het prachtige zonnetje en de aangename temperatuur.

Kwaliteit tuinkamers voor een scherpe prijs

Met een Gumax tuinkamer kunt u zorgeloos genieten. Met een gegalvaniseerde stalen gootstrip welke een gewicht van 80 kg per m2 kan dragen en het gebruik van het sterke 6063-T6 aluminium zit u altijd veilig onder uw afdak. Tevens dragen alle tuinkamers een CE-markering, dit houdt in dat de overkapping voldoet aan alle Europese bouwnormen. Dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst de laagste prijsgarantie die Tuinmaximaal geeft op alle tuinkamers. De tuinkamers zijn hier gegarandeerd het meest voordelig voor u.

Tuinkamer in uw eigen stijl

Tuinmaximaal biedt tuinkamers aan in twee stijlen: klassiek en modern. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren. Als daktype zijn er meerdere soorten polycarbonaat of glas beschikbaar. Bij tuinkamers bestaat het dak meestal uit glas omdat de ruimte hieronder dan sneller opwarmt. Een dak van polycarbonaat is gemakkelijker zelf te monteren met de meegeleverde montagehandleiding. Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom. Deze is iedere dag geopend. U bent altijd welkom, de koffie staat klaar.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw Tuinkamer: