Carports

Onze online showroom is 24/7 geopend. Klik hier voor een virtuele rondleiding. Tuinmaximaal is wel bereikbaar en bestellingen worden normaal uitgeleverd. Klik hier voor de actuele levertijden. Afhalen is mogelijk binnen 1 week. Komt u producten afhalen? Controleer hier welke producten niet direct af te halen zijn.
Gumax carport vooraanzicht modern crème klein
€ 879 Normale prijs € 896
Moderne carport in mat crème van 3,06 x 2,5 meter met opaal polycarbonaat
 • 3.06 x 2.5 meter
 • Modern crème
 • Opaal Polycarbonaat
Gumax carport vooraanzicht klassiek antraciet klein
€ 959 Normale prijs € 978
Klassieke carport in mat antraciet van 3,06 x 3 meter met heldere polycarbonaat
 • 3.06 x 3 meter
 • Klassiek antraciet
 • Helder Polycarbonaat
Gumax carport vooraanzicht modern crème klein
€ 999 Normale prijs € 1.019
Moderne carport in mat crème van 4,06 x 2,5 meter met IQ Relax polycarbonaat
 • 4.06 x 2.5 meter
 • Modern crème
 • IQ Relax Polycarbonaat
Gumax carport bovenaanzicht 3.06m breed x 3.5m diep modern antraciet met opaal polycarbonaat dak
€ 1.029 Normale prijs € 1.050
Moderne carport in mat antraciet van 3,06 x 3,5 meter met opaal polycarbonaat
 • 3.06 x 3.5 meter
 • Modern antraciet
 • Opaal Polycarbonaat
Gumax carport vooraanzicht klassiek crème klein
€ 1.211 Normale prijs € 1.235
Klassieke carport in mat crème van 5,06 x 2,5 meter met IQ Relax polycarbonaat
 • 5.06 x 2.5 meter
 • Klassiek crème
 • IQ Relax Polycarbonaat
Gumax carport vooraanzicht modern antraciet klein
€ 1.312 Normale prijs € 1.338
Moderne carport in mat antraciet van 4,06 x 4 meter met heldere polycarbonaat
 • 4.06 x 4 meter
 • Modern antraciet
 • Helder Polycarbonaat
Gumax carport vooraanzicht modern crème klein
€ 1.342 Normale prijs € 1.369
Moderne carport in mat crème van 5,06 x 3 meter met opaal polycarbonaat
 • 5.06 x 3 meter
 • Modern crème
 • Opaal Polycarbonaat
Moderne carport in mat antraciet van 6,06 x 2,5 meter met IQ Relax polycarbonaat
€ 1.372 Normale prijs € 1.400
Moderne carport in mat antraciet van 6,06 x 2,5 meter met IQ Relax polycarbonaat
 • 6.06 x 2.5 meter
 • Modern antraciet
 • IQ Relax Polycarbonaat
Gumax carport vooraanzicht klassiek crème klein
€ 1.454 Normale prijs € 1.483
Klassieke carport in mat crème van 5,06 x 3,5 meter met heldere polycarbonaat
 • 5.06 x 3.5 meter
 • Klassiek crème
 • Helder Polycarbonaat

Wilt u een solide carport kopen? Bij Tuinmaximaal vindt u goedkope carports van hoge kwaliteit, waarmee uw auto goed beschermd is tegen onder meer regen, hagel, sneeuw, bladeren en uitwerpselen van vogels. Niet alleen biedt een carport beschutting tegen verschillende weersinvloeden, het autoafdak beschermt ook de lak van uw auto. Uv-straling versnelt namelijk het corrosieproces, waardoor de lak van uw auto sneller verkleurd. Heeft uw auto tevens lederen bekleding? Wanneer leer in aanraking komt met zon, droogt het materiaal sneller uit. Uw autobekleding zal hierdoor sneller scheuren. Met een carport blijft uw auto dus niet alleen langer schoon, ook voor het kwaliteitsbehoud van uw auto is een autoafdak een slimme keuze.

Beschutting en bescherming

Een carport is niet alleen voordelig voor de bescherming van uw auto. Ook voor de beschutting van onder meer caravans, campers, fietsen en motoren is een afdak ideaal. De stevige aluminium carports van Tuinmaximaal hebben een gegalvaniseerde strip aan de gootkant, waardoor uw carport extra sterk is. Onze carports zijn tevens voorzien van een CE-markering. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen wind tot orkaankracht, een meter verse sneeuw en aardbevingen. Bovendien heeft u de zekerheid dat de carport bij goed onderhoud een minimale levensduur heeft van 25 jaar.

Stel uw aluminium carport zelf samen

Wist u dat een carport ook de aanblik van uw woning kan verbeteren? Met een fraai autoafdak creëert u een mooie entree aan uw huis. Kies voor een carport in een klassieke of moderne stijl, passend bij uw woning. De autoafdaken in de kleur crème of antraciet hebben een matte afwerking die een luxe uitstraling geven. Ook het daktype kunt u zelf kiezen. U heeft de keuze uit verschillende soorten polycarbonaat of glas. Bij productinformatie vindt u meer informatie over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden. Hier leest u tevens meer over diverse accessoires om uw carport compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde LED verlichting onder uw autoafdak voor een prettige en veilige omgeving.

Eenvoudige montage

Wilt u de carport monteren? Tuinmaximaal levert uw autoafdak gratis bij u thuis als compleet bouwpakket. U installeert deze vervolgens eenvoudig met de bijbehorende montagehandleiding. Benieuwd hoe onze overkappingen er in het echt uit zien? Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom. Hier kunt u zich laten adviseren door een van onze medewerkers en alle mogelijkheden bekijken. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Uw carport afhalen

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met de montage van uw carport? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen. Dit is dagelijks mogelijk met openingstijden van het magazijn van 09:00 – 18.00 uur. Let op, in verband met drukte werken we ook voor het afhalen op afspraak. Terwijl wij uw bestelling voor u samenstellen op het afgesproken moment geniet u van een kop koffie in de showroom. Kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden en zorg voor een glasbok indien uw bestelling glasplaten bevat. Ons magazijn is dagelijks geopend van 09:00 – 18:00 uur.

Veel gestelde vragen over carports


Tuinmaximaal hanteert de laagste prijs garantie op alle bouwpakketten carports en is marktleider in Europa. Aluminium carports van Tuinmaximaal zijn vervaardigd uit het sterkere 6063-T6 aluminium, zijn voorzien van een gegalvaniseerde stalen strip in de goot en voldoen aan alle Europese bouwnormen.

Bovendien profiteert u bij Tuinmaximaal van:
- Gratis snelle levering
- Modulaire overkappingen; uit te breiden met glazen schuifwanden en zonwering
- 365 dagen per jaar service en ondersteuning
- Producten uit voorraad leverbaar
- Gebruiksvriendelijke bouwpakketten met uitgebreide montagehandleidingen
- Bestellingen dezelfde dag af te halen in ons overdekte Pick-up Point

Tuinmaximaal hanteert de laagste prijs garantie op alle carport bouwpakketten. Een carport is verkrijgbaar vanaf €896,- euro. Een carport stelt u eenvoudig samen in onze webwinkel of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wat zijn de voordelen van een aluminium carport? - Een mooie luxe en strakke uitstraling - Grote overspanningen mogelijk en behoudt van maximaal lichtinval en leefruimte - Licht in gewicht én zeer sterk materiaal - Zeer lange levensduur - Onderhoudsarm - Duurzaam - Bestand tegen vocht en UV-straling

- Een mooie luxe en strakke uitstraling
- Grote overspanningen mogelijk en behoudt van maximaal lichtinval en leefruimte
- Licht in gewicht én zeer sterk materiaal
- Zeer lange levensduur
- Onderhoudsarm
- Duurzaam
- Bestand tegen vocht en UV-straling

Carport van Tuinmaximaal zijn modulair. Gumax® carports kunnen op ieder gewenst moment worden uitgebreid met Gumax® glazen schuifwanden en Gumax® zonwering.
De actuele lever- en montagetijden vind u op onze website.
U stelt zelf in 5 eenvoudige stappen uw carport samen in onze webshop. Kies uw kleur, stijl, daktype en afmeting en bekijk direct de prijs van uw carport. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar!
Carports worden als gebruiksvriendelijke bouwpakketten geleverd. Met behulp van de montagevideo en montagehandleiding kunt u de carport eenvoudig zelf plaatsen.