Aluminium carport kopen bij Tuinmaximaal

Wilt u een solide aluminium carport kopen? Bij Tuinmaximaal vindt u moderne carports van hoge kwaliteit, waarmee uw auto goed beschermd is tegen onder meer regen, hagel, sneeuw, bladeren en uitwerpselen van vogels. Niet alleen biedt een aluminium carport beschutting tegen verschillende weersinvloeden, het beschermt ook de lak van uw auto. uv-straling versnelt namelijk het corrosieproces, waardoor de lak van uw auto sneller verkleurd. Heeft uw auto tevens lederen bekleding? Wanneer leer in aanraking komt met zon, droogt het materiaal sneller uit. Uw autobekleding zal hierdoor sneller scheuren. Met een aluminium carport blijft uw auto dus niet alleen langer schoon, ook voor het kwaliteitsbehoud van uw auto is een carport een slimme keuze. Bij Tuinmaximaal heeft u genoeg keuze uit verschillende aluminium carports. Ook kunt u de hoogte,  breedte en stijl zelf kiezen. Wij bieden moderne carports en klassieke carports aan. Verder kunt u ook de kleur en de dakbedekking naar wens kiezen.

Beschutting en bescherming door aluminium carports

Onze moderne carports zijn niet alleen voordelig voor de bescherming van uw auto. Ook voor de beschutting van onder meer aanhangwagens, caravans, fietsen en motoren is een afdak in de vorm van een aluminium carport ideaal. U kunt er ook voor kiezen een grotere carport aan te schaffen en hier bijvoorbeeld twee of meerdere auto’s onder te stallen. Verder heeft een aluminium carport als voordeel dat deze langer meegaan dan bijvoorbeeld een houten carport. Zo hoeft u de aluminium carport, in tegenstelling tot een houten carport, niet regelmatig te verven. Verder zijn de aluminium carports van Tuinmaximaal extra sterk door een gegalvaniseerde strip aan de kant van de goot. Onze carports zijn tevens voorzien van een CE-markering. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen orkaan-achtige wind, een meter verse sneeuw en aardbevingen. Uw auto staat dus altijd veilig en droog onder een aluminium carport. Ook zijn al onze carports gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Coating. De AkzoNobel Interpon-coating die aangebracht wordt op Gumax® Excellence-producten is ontworpen voor een buitenomgeving en biedt een uitstekende en langdurige bestendigheid tegen UV-licht en verschillende weersomstandigheden. Deze superior coating biedt:

  • Superior glans en kleurbehoud
  • Van AkzoNobel - Interpon, wereldwijde leider in poedercoatings
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ontworpen om te voldoen aan de prestatievereisten van QUALICOAT

Bovendien heeft u de zekerheid dat Tuinmaximaal carports bij goed onderhoud een minimale levensduur heeft van 25 jaar. Het kopen van een carport betaalt zich dus uiteindelijk terug. Benieuwd naar de aluminium carport prijzen? Lees er dan meer over op de informatiepagina over carport prijzen.

Stel uw aluminium carport zelf samen

Wist u dat een carport ook de aanblik van uw woning kan verbeteren? Met een fraai autoafdak creëert u een mooie entree aan uw huis. Tevens hoeft u nooit meer door de regen naar uw voertuig te lopen. Er is altijd een carport die bij uw woning past. Bij Tuinmaximaal heeft u de keuze uit een klassieke carport of een moderne carport, passend bij uw woning. De carports in de kleuren antraciet, wit of zwart hebben een matte afwerking die een luxe uitstraling geven. Ook het daktype kunt u zelf kiezen. U heeft de keuze uit verschillende soorten polycarbonaat, helder glas of melkglas. Op de productinformatiepagina vindt u meer informatie over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden. Hier leest u tevens meer over diverse accessoires om uw carport compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde ledverlichting onder uw carport voor een prettige en veilige omgeving. Ook kunt u uw aluminium carport compleet maken door bijvoorbeeld één zijde dicht te maken door middel van onze glazen schuifdeuren. De meeste van uw accessoires kunt u ook later nog toevoegen. Let er echter bij het kopen van uw carport op dat ledverlichting niet later nog toegevoegd kan worden.

Aluminium carport zelfbouw

Op zoek naar aluminium carport zelfbouw? Een aluminium carport zelfbouw is eenvoudig zelf te monteren. Tuinmaximaal levert uw bestelling als compleet carport bouwpakket. U installeert deze vervolgens eenvoudig met de bijbehorende montagehandleiding. Deze vindt u hier. Benieuwd hoe onze overkappingen er in het echt uit zien? Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom. Hier kunt u zich laten adviseren door een van onze medewerkers en alle mogelijkheden bekijken. Bij vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Stel uw vraag gemakkelijk door contact met ons op te nemen. 

Uw carport afhalen

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met de montage van uw carport? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen. Ons pick-up point bevindt zich in Eindhoven, en is dagelijks open met openingstijden van het magazijn van 09:00 – 18.00 uur. Let op, in verband met drukte werken we ook voor het afhalen op afspraak. Terwijl wij uw bestelling voor u samenstellen op het afgesproken moment geniet u van een kop koffie in de showroom. Kom altijd met twee personen om uw bestelling in te laden en zorg voor een glasbok indien uw bestelling glasplaten bevat. Ons magazijn is dagelijks geopend van 09:00 – 18:00 uur.

Veelgestelde vragen over carports