Carport

Carport

Voor een carport bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres! Gedurende de herfst en winter staat uw auto goed beschermd tegen regen, hagel, sneeuw en bladeren. In de zomer zorgt een autoluifel dat uw auto beschermd is tegen uv-straling en uitwerpselen van vogels. Uw pas gewassen auto blijft dus veel schoner onder een carport! Zo is uw auto, motor of caravan gedurende het hele jaar beschermd tegen alle weersinvloeden. Uw carport is natuurlijk ook te combineren met een veranda of terrasoverkapping in uw tuin.

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig

De autoafdaken zijn gebouwd van stevig aluminium en hebben een gegalvaniseerde strip aan de gootkant, waardoor de carport extra sterk is. Onze carports zijn tevens voorzien van een CE keurmerk. U heeft daarom de zekerheid dat de carport bij goed onderhoud een minimale levensduur heeft van maar liefst 25 jaar. Naast deze ongeëvenaarde kwaliteit, biedt Tuinmaximaal ook nog de laagste prijsgarantie. U bent dus altijd voordelig uit. Benieuwd naar alle mogelijkheden, kijk dan snel verder op onze website.

Eenvoudige montage

Naast de uitstekende kwaliteit en de laagste prijsgarantie, is service ook erg belangrijk. Tuinmaximaal levert de carports gratis bij u thuis als compleet bouwpakket. Dit bouwpakket is eenvoudig zelf te monteren met behulp van de bijgeleverde handleiding. Indien u de carport niet zelf kunt of wilt monteren, kunt u kiezen om gebruik te maken van de montageservice van Tuinmaximaal. Twee experts komen dan bij u thuis om de carport te monteren. Carports zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen. Ook het daktype kunt u zelf kiezen, u heeft de keuze uit verschillende soorten polycarbonaat of glas.

Elk soort dak heeft zijn eigen voor- en nadelen. Indien u de uv-straling zoveel mogelijk wil verminderen, kiest u bijvoorbeeld voor zonwerend polycarbonaat. Wenst u juist veel zonnestralen dan past een helder polycarbonaat of glazen dak beter bij u. Met deze verschillende opties is het mogelijk om de autoluifel precies volgens uw wensen samen te stellen. Kijk eens rond in de webwinkel om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden of bezoek onze sfeervolle showroom. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. De koffie staat voor u klaar, het is niet nodig om een afspraak te maken.

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw carport: