Schuifpuien

De term schuifpui kan verwarring veroorzaken omdat dit kan wijzen op een grote beweegbare glazen wand of op afzonderlijk beweegbare glasdeuren. Onze glazen schuifpui bestaat uit meerdere glaspanelen die afzonderlijk van elkaar te bewegen zijn.

Stelt u zich eens voor: het is een zonnige herfstdag en u geniet onder uw terrasoverkapping van het uitzicht op uw tuin. Klinkt als een ideale situatie, niet waar? Het is daarentegen niet altijd even aangenaam om bij stralend maar fris weer buiten te zitten. De wind voelt al snel koud aan. Met een schuifpui is dit probleem snel opgelost. U behoudt het vrije zicht op uw omgeving terwijl u er behaaglijk bij zit.

Maak uw glazen schuifpui compleet

Bij Tuinmaximaal vindt u aluminium schuifpuien die van uw terrasoverkapping een ware tuinkamer maken. Ieder glaspaneel heeft een eigen geleidingsrail, wat betekent dat de schuifpui zowel naar links als naar rechts verschoven kan worden. Hierdoor richt u uw tuinkamer geheel naar wens in. Een aluminium schuifpui is erg gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en ijzersterk. Dankzij het heldere glas hoeft u daarnaast niet bang te zijn dat kostbaar daglicht in uw woning verloren gaat. Met diverse accessoires maakt u uw glazen schuifpui compleet. Denk bijvoorbeeld aan sierstrips en functionele deurgrepen in de kleur van uw terrasoverkapping. Tochtstrips en U-profielen zijn eveneens waardevolle toevoegingen voor uw schuifpui. Niet alleen houden deze accessoires uw tuinkamer grotendeels tochtvrij, ook muggen en vliegen blijven buiten. Zo kunt u ongestoord genieten van het buitenleven.

Aluminium schuifpui monteren

Wilt u een aluminium schuifpui kopen? De schuifdeuren van Tuinmaximaal zijn gemakkelijk te plaatsen onder uw bestaande terrasoverkapping of veranda. Ook onder een uit- of aanbouw is een glazen schuifpui een goed alternatief. Daarmee geniet u van uw tuin wanneer u wilt. Houd er rekening mee dat Tuinmaximaal geen schuifdeuren monteert. Dit geldt eveneens wanneer u de overkapping van Tuinmaximaal zelf heeft gemonteerd. Uiteraard kunt u de glazen schuifdeuren wel bestellen en zijn ze gemakkelijk zelf te plaatsen. Maak hierbij gebruik van onze montagehandleiding.

Solide schuifpui

Ieder paneel van onze schuifwanden is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Vanwege het aanzienlijke gewicht van het glas is een goede fundering essentieel. We adviseren hiervoor een aluminium funderingskoker te gebruiken, zodat u zeker bent dat de onderrail stabiel en waterpas gemonteerd kan worden. Wilt u weten of een glazen schuifpui ook wat voor u is? Of wilt u een impressie krijgen van de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom en laat u vrijblijvend adviseren. Bekijk tevens eens onze fotogalerij om een goed beeld te krijgen van de alternatieven.

Afhalen van uw schuifpui

Monteert u uw schuifpui zelf? Ga dan snel aan de slag en haal uw bestelling af bij Tuinmaximaal. In verband met drukte werken we momenteel met  afhalen op afspraak. Houd er rekening mee dat de glazen platen van uw schuifpui veilig vervoerd dienen te worden. Zorg daarom altijd voor een glasbok en kom met twee personen om de bestelling in te laden. Ga snel aan de slag en haal uw bestelling af bij Tuinmaximaal.

Veel gestelde vragen over glazen schuifpuien