Schuifpui

Schuifpui

Stelt u zich eens voor: uw woning door zon overgoten en u geniet van een geweldig uitzicht op uw tuin. Wanneer het mooi weer is, haalt u het mooie buitengevoel naar binnen met een schuifpui van Tuinmaximaal. Zo kunt u elk seizoen genieten van uw tuin.

De panelen hebben ieder een eigen geleidingsrail, wat betekent dat de schuifpui zowel naar links als naar rechts verschoven kan worden. Een aluminium schuifpui is erg gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en is gemakkelijk te openen, ook door uw kinderen. Door accessoires toe te voegen, zoals tochtstrippen, sierstrippen, deurgrepen en U-profielen kunt u de pui compleet maken. Met deze accessoires wordt een schuifpui grotendeels tochtvrij. Daarnaast houdt het muggen en vliegen buiten zodat u ongestoord kunt genieten van het buitenleven.

Haal meer uit uw woning

De schuifdeuren kunnen heel gemakkelijk onder uw bestaande terrasoverkapping of veranda geplaatst worden. Maar ook onder een uit- of aanbouw is een glazen schuifpui een goed alternatief. U kunt dan lekker buiten genieten wanneer u wilt. Tevens draagt een glazen schuifpui bij aan voldoende licht in huis. Bij openslaande deuren dient u meestal aan de buitenzijde ruimte vrijhouden en juist daar staan doorgaans ook de terrasmeubels. Met een glazen schuifpui heeft u hier geen last van en wint u deze ruimte terug.

Specificaties

Elk afzonderlijk paneel is gemaakt van 10mm gehard veiligheidsglas en heeft een gewicht van minimaal 50 kilo per stuk. Vanwege dit gewicht is het noodzakelijk dat de schuifpui altijd waterpas en op een goede fundering geplaatst wordt. Hiervoor adviseren wij onze aluminium funderingskoker te gebruiken.

Neem een kijkje in de webwinkel om de verschillende mogelijkheden en maten te bekijken. Door te kiezen voor een schuifpui van Tuinmaximaal beperkt u de kosten. De prijs is eenvoudig zelf te bereken in onze webshop. U bent van harte welkom in onze showroom, deze is iedere dag geopend. De koffie staat klaar voor u!

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw schuifpui: