Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord
Afbeelding

Montage zonwering

Gumax® automatische zonwering is geschikt voor de standaard maten van Gumax® overkappingen welke verkrijgbaar zijn bij Tuinmaximaal. Bij Gumax® overkappingen bedraagt de ruimte tussen de liggers 940mm. Het is ook mogelijk om Gumax® zonwering onder andere typen overkappingen te monteren indien de ruimte tussen de liggers tussen de 936mm en 950mm bedraagt. Hiervoor is geen maatwerk nodig.

Gumax® zonwering is beschikbaar in de standaard dieptematen van 2500mm, 3000mm, 3500mm en 4000mm. Op dit moment is het niet mogelijk om het systeem op maat te maken in de diepte of breedte. Het zonweringssysteem wordt compleet geleverd als bouwpakket inclusief montagehandleiding en is gemakkelijk zelf in circa 30 minuten per strook te monteren. U heeft daarbij de keuze uit de standaard profielkleuren mat antraciet (RAL 7016) of mat crème (RAL 9001). Wanneer de overkapping is geplaatst door Tuinmaximaal, kan Tuinmaximaal de montage ook verzorgen.

Nog steeds niet zeker?

Als u nog twijfelt, dan raden we altijd aan om eens te kijken naar de montagehandleiding. Deze is hieronder terug te vinden. Voor de overige montagehandleidngen en officiële documenten kunt u hier terecht.