Zonwering montage

Gumax® automatische zonwering wordt geleverd als compleet bouwpakket, bestaande uit drie boxen. Met de meegeleverde montagehandleiding monteert u de zonwering eenvoudig zelf in c.a. 30 minuten per strook. Wanneer u de zonwering monteert volgens de stappen van de montagehandleiding, dan geldt dat u geniet van de fabrieksgarantie.

Monteren onder andere typen overkappingen

Wilt u Gumax® automatische zonwering monteren onder een ander type overkapping dan de Gumax® terrasoverkapping? Op de informatiepagina vindt u de marges waar uw overkapping aan moet voldoen.

Eenvoudige montage

  • Al binnen 30 minuten per strook gemonteerd 
  • Direct aan de slag dankzij het gebruiksvriendelijke bouwpakket en stap-voor-stap montagehandleiding 
  • Bespaar op montagekosten

Montagevideo en montagehandleiding

In de meegeleverde montagehandleiding wordt het installatieproces stap voor stap weergegeven.  Bekijk vooraf, naast de montagevideo ook hier alvast de montagehandleiding. In de installatievideo wordt weergeven hoe de montage van Gumax® zonwering werkt. Houd de montagehandleiding en video bij de hand wanneer u aan de slag gaat met de montage van de zonwering om alle stappen eenvoudig op te volgen. Heeft u nog vragen over de montage van Gumax® zonwering? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen pagina

Box A: Startpakket montagehulpmiddelen

Box B: Geleidingsrailpakket

Box C: Zonweringsdoekpakket