Serre

Serre

Wilt u graag een serre laten plaatsen? Het is een droom van velen. Het is een verrijking van uw leven. De luxe van een serre geeft een extra dimensie aan uw huis. Door veel daglicht, extra ruimte en meer vrijheid creëert u een aangenaam leefklimaat. Met een serre van Tuinmaximaal wordt uw tuin bijna één geheel met uw woning. Dit is dan ook het oorspronkelijke idee van de serre; een aangename ruimte waarin u geniet, waarbij u uitkijkt op een mooi landschap of op uw tuin. Ook wanneer de weersomstandigheden minder zijn, kunt u optimaal genieten in uw serre. De glazen schuifdeuren houden namelijk eventuele regen en wind tegen.

Meerwaarde voor uw woning

Een ander bijkomstig voordeel is dat met een serre de waarde van uw woning stijgt. Een serre straalt luxe uit en is voor verschillende doeleinden te gebruiken. U kunt de serre bijvoorbeeld als extra woon- of eetkamer, leeskamer, of als gezellige speelkamer voor uw kinderen inrichten.

Betaalbare kwaliteit

U wilt natuurlijk een serre voor een eerlijke prijs. Bij Tuinmaximaal vindt u de voordeligste prijzen en heeft u gegarandeerd de laagste prijs garantie op alle bouwpakketten. De serres in het assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. Gumax gebruikt 6063-T6 aluminium wat 25 procent sterker is dan het aluminium bij andere merken. Door het gebruik van een gegalvaniseerde gootstrip kan deze oersterke constructie een last van 80 kg per m2 dragen. Hiermee zijn serres voorzien van een CE keurmerk, dit houdt in dat de serre voldoet aan alle bouwnormen in Europa. Bekijk onze webwinkel om alle mogelijkheden te bekijken of laat u inspireren in de fotogalerij. Hier treft u een brede selectie foto’s van onze serres. Daarnaast bent u uiteraard altijd welkom in onze showroom in Eindhoven welke maandag t/m vrijdag geopend is van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur. Onze specialisten adviseren u graag op basis van uw smaak en wensen. Wacht niet langer: laat uw droom werkelijkheid worden!

Productvideo
Fotogalerij


Showroom elke dag geopend

Showroom elke dag geopend

Marktleider in Europa

Marktleider in Europa

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Gratis levering binnen drie weken

Gratis levering binnen drie weken


Bereken zelf binnen 3 minuten de prijs van uw serre: