Veranda's

Het varieert per regio welke benaming men gebruikt voor een overkapping aan het huis. Een veranda is een ander woord voor een terrasoverkapping. Net als een overkapping is een veranda verbonden aan de woning en aan alle zijden geopend.

Uw perfecte veranda kopen bij Tuinmaximaal?

Wilt u een veranda kopen om het hele jaar van uw tuin te genieten? Bij Tuinmaximaal vindt u diverse veranda’s om uw huis en tuin te verrijken. Of het nu volop zomer is, of de koude winterdagen zijn aangebroken; met een veranda overkapping geniet u altijd comfortabel van het buitenleven. Plaats uw tuinmeubels in de ruimte en beleef een mooie zomeravond met uw familie in uw persoonlijk samengestelde veranda aan huis. Zijn de weersomstandigheden minder goed? Met een afgesloten tuin veranda met glazen schuifwanden verblijft u het hele jaar door in uw veranda overkapping en breidt u de leefruimte aan uw woning uit. De veranda overkapping zorgt tevens voor een gezellige en warme sfeer in uw huis. In onze webwinkel bekijkt u direct alle veranda’s. Wacht niet langer en stel nu uw veranda overkapping samen.

Aluminium veranda of een houten veranda?

Al onze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals type 6063-T6 aluminium. Een veranda overkapping heeft tevens als voordeel dat deze een stuk minder onderhoud vergen dan een veranda van hout. Een aluminium veranda is niet alleen onderhoudsarm, ook heeft deze een lange levensduur en wordt niet aangetast door vocht of uv-straling. Alle aluminium onderdelen van de Gumax® veranda overkappingen zijn bovendien gepoedercoat met de kleuren mat antraciet (RAL 7016), mat wit (RAL 9016) of mat zwart (RAL 9005). Deze kleuren zorgen voor een luxe uitstraling van uw veranda aan huis en zijn gelijk in prijs. Naast de kleur, kunt u ook de stijl van uw aluminium veranda kiezen. U heeft de keuze tussen moderne of klassieke veranda’s. Ook zijn al onze veranda's gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Coating.

De AkzoNobel Interpon-coating die aangebracht wordt op Gumax® Excellence-producten is ontworpen voor een buitenomgeving en biedt een uitstekende en langdurige bestendigheid tegen UV-licht en verschillende weersomstandigheden. Deze uitstekende coating biedt:

  • Superior glans en kleurbehoud
  • Van AkzoNobel - Interpon, wereldwijde leider in poedercoatings
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ontworpen om te voldoen aan de prestatievereisten van QUALICOAT

U ziet, een veranda overkapping biedt ten opzichte van een houten veranda vele voordelen!

Vind úw voordelige veranda met veranda zonwering

Bij Tuinmaximaal vindt u goedkope veranda’s van hoogwaardige kwaliteit. Kijk voor de prijzen op de informatiepagina over veranda prijzen. Stel uw luxe tuin veranda samen naar uw eigen wensen. Zo heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten polycarbonaat en glazen daken. Ook kunt u uw veranda overkapping geheel afsluiten door gebruik te maken van glazen schuifdeuren. U kunt er ook voor kiezen om deze later nog aan uw veranda toe te voegen. Verder vindt u talloze accessoires voor uw veranda aan huis in ons assortiment, zoals dimbare LED-verlichting, sierstrips, tochtstrips en veranda zonwering. Daarmee profiteert u alle seizoenen van uw veranda overkapping. De meeste accessoires kunt u ook na het kopen van uw veranda nog toevoegen. Alle aluminium overkappingen zijn tevens voorzien van de verplichte CE markering. Uw veranda voldoet daarmee aan de Europese bouwnormen en u geniet zorgeloos van uw overkapping. Zo bent u bij het kopen van uw veranda verzekerd van onze hoogwaardige kwaliteit.

Eenvoudig monteren van uw tuin veranda

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt profiteren van de voordelen die een tuin veranda te bieden heeft. Gaat u zelf snel aan de slag met de bouw van uw overkapping? Monteer uw veranda dan eenvoudig met het complete bouwpakket en de bijbehorende, makkelijk te volgen, montagehandleiding. Bekijkt u ook eens onze montagepagina. Hier vindt u bijvoorbeeld video’s over het zelf monteren van uw veranda, waarin iedere stap duidelijk wordt uitgelegd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een veranda? Lees verder op onze website en stel uw eigen veranda samen, neem contact op of breng een bezoek aan de showroom. Hier ervaart u zelf de voordelen van een overkapping en krijgt u vrijblijvend advies.

Na aankoop uw veranda snel monteren?

Wij begrijpen dat u na het kopen van uw veranda zo snel mogelijk aan de slag met de montage wil. Het magazijn van Tuinmaximaal is 7 dagen per week geopend, waardoor u uw bestelling op iedere gewenste dag op kunt komen halen. Houd er bij het ophalen van uw bestelling rekening mee dat u met twee personen komt om uw bestelling in te laden, aangezien sommige onderdelen zwaar kunnen zijn. Neem tevens een glasbok mee indien uw bestelling glasplaten bevat, zodat u de glasplaten veilig kunt vervoeren. Na het ophalen kunt u dan gelijk aan de slag. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken.  

Veelgestelde vragen over veranda's