429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx

Veranda prijzen

Schuifpui

Veranda prijzen

Een veranda is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Het biedt namelijk vele voordelen. Zo geniet u tijdens warme en minder warme dagen heerlijk comfortabel buiten. Ook geeft het een luxe uitstraling aan je tuin. Genoeg redenen om u te verdiepen in het aanschaffen van een veranda. Bij Tuinmaximaal heeft u al een veranda voor een voordelige prijs.

Wat kost een veranda?

Tuinmaximaal biedt de laagste prijs garantie op alle veranda’s. Dit komt doordat Tuinmaximaal bovenop het productieproces zit en hierbij alle tussenhandelaren overslaat. Normaal berekent iedere schakel een winstmarge bovenop de prijs, bij Tuinmaximaal is niet dit het geval. En hier profiteert u van.

U heeft al een veranda vanaf slechts €896,-. In de tabel ziet u een overzicht van de startprijzen voor een veranda, inclusief BTW. Uw veranda van Tuinmaximaal wordt voordelig én snel bij u thuis bezorgt.

DaktypeStartprijs*
Helder/ Opaal/ IQ Relax Polycarbonaat€896,-
Helder glas€1.466,-
Melkglas€1.758,-

*Prijzen zijn excl. lopende acties.

Wat kost een veranda inclusief montage?

Alle Tuinmaximaal veranda’s zijn gebruiksvriendelijke bouwpakketten. Iedereen kan zijn/haar eigen veranda bouwen door middel van onze handige montagehandleidingen en video’s. Omdat u de montage zelf doet, betaalt u geen montagekosten.

Doordat u uw veranda zelf monteert, kunt u deze geheel op maat maken. U krijgt dus een veranda op maat, zonder extra kosten.

Veranda prijs berekenen

Hoeveel u betaalt voor een veranda, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. U stelt de veranda geheel naar wens samen. De keuzes die u maakt hebben invloed op de prijs.

  • De afmetingen
    De breedte- en dieptematen beïnvloeden het kostenplaatje. Hoe breder én hoe dieper de veranda, hoe hoger de kosten.
  • Het daktype
    Voor uw veranda heeft u de keuze uit een glazen dat of polycarbonaat dak. Polycarbonaat daken zijn goedkoper dan glazen daken. Toch zijn glazen daken populair vanwege de luxe uitstraling. Meer eigenschappen van de verschillende daktypen vindt u op de productinformatiepagina.

Stel uw veranda samen in onze webshop om de exacte kosten van uw veranda te berekenen.

Ongeëvenaarde kwaliteit voor de laagste prijs

Eerder las u al dat u bij Tuinmaximaal een veranda koopt met de laagste prijs garantie. Daarnaast zijn de veranda’s ook nog eens van ongeëvenaarde kwaliteit. Gumax® veranda’s zijn gemaakt van een sterk type aluminium die wel 25% sterker is dan andere merken aluminium. Er wordt gebruik gemaakt van een oersterk staalsoort in de goot waardoor alle veranda’s bestand zijn tegen een last van wel 80 kg per m2.

Alle veranda’s zijn voorzien van Superior coating. De kleur én glans wordt hierdoor uitstekend behouden. Bij Tuinmaximaal koopt u dus een veranda van topkwaliteit voor de laagste prijs.

De gemiddelde kosten voor een veranda

Het is lastig in te schatten hoeveel kosten u precies kwijt bent voor het aanschaffen van een veranda. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van de gewenste afmetingen en het daktype. Om u toch een beter beeld te geven van het kostenplaatje, staan hieronder de gemiddelde prijzen weergegeven per daktype. De prijzen zijn inclusief BTW.

DaktypeGemiddelde prijs*
Helder/ Opaal/ IQ Relax Polycarbonaat€1.847,-
Helder glas€2.757,-
Melkglas€3.307,-

* Een veranda van 6.06m bij 3m, prijzen zijn excl. lopende acties.

Uitbreidingsmogelijkheden voor uw veranda

U kunt uw veranda op verschillende manieren uitbreiden. Geniet u graag het hele jaar in uw tuin? Dan zijn de glazen schuifwanden (vanaf €369,-) echt wat voor u. Hiermee sluit u uw veranda eenvoudig af en zit u heerlijk beschut onder de veranda. Een mooi bijkomend voordeel is dat een veranda met glazen schuifwanden een isolerende werking heeft. Hierdoor hoeft u minder snel de verwarming aan te zetten om een aangename binnentemperatuur te creëren. Zo bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten.

Wanneer u graag in de schaduw zit, biedt Gumax® automatische zonwering de perfecte uitkomst. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedient u binnen een handomdraai hoeveel schaduw u wilt onder uw veranda. De automatische zonwering kunt u aanschaffen vanaf €1.382,-.

Een mooi verlichtte veranda

Om in de late uren optimaal van uw tuin én veranda te genieten, kunt u kiezen voor Gumax® ledverlichting. De ledverlichting is eenvoudig te dimmen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo creëert u in een handomdraai de gewenste sfeer. Voor slechts €165,- heeft u al ledverlichting voor uw veranda.  

Waardevermeerdering van uw woning

Met een veranda, met glazen schuifwanden, creëert u een verlengstuk van uw woning. De extra ruimte zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning. Dit is voordelig wanneer u uw woning in de toekomst wilt verkopen. Met aanschaf van een veranda geniet u dus heerlijk in de tuin én het is een slimme investering voor in de toekomst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig naar de exacte kosten voor uw droomveranda? Stel uw eigen veranda samen in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze klantenservice.

Inspiratie opdoen?

Bekijk hier een aantal van onze projecten:

Bekijk ook eens onze andere producten