Zonwering voor onder uw overkapping

Bent u op zoek naar zonwering voor uw overkapping voor een aangename temperatuur op uw terras, ook op de warmste dagen? Met de automatische zonwering van Tuinmaximaal creëert u schaduw op de gewenste plekken. Hierdoor blijft de ruimte aanzienlijk koeler. Door de zonwering voor uw veranda geniet u het hele jaar door comfortabel in uw tuin. De automatische zonwering van Tuinmaximaal is bedienbaar per baan. U kunt er dus voor kiezen om de banen bijvoorbeeld half open of driekwart open te zetten. Zo zit u beschut tegen de felle zon en geniet u van de warmte onder uw terrasoverkapping. Dit is een groot voordeel ten opzichte van overkappingen met een vast doek, die de zonnestralen helemaal blokkeert. Met de automatische zonwering past u het lichtinval onder uw veranda geheel naar wens aan.

Pergola zonwering

Heeft uw overkapping een glazen dak? Op warme dagen kan de temperatuur onder uw overkapping flink oplopen. Felle zonnestralen kunnen daarnaast visuele hinder veroorzaken. Zonwering voor uw pergola gaat warmtestraling en fel licht tegen. De onderzonwering van Tuinmaximaal heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek van kunststof, gewoven met aluminium draden. Hierdoor wordt 73% van het zichtbare licht en maar liefst 89% van de warmtestraling gereflecteerd. Dankzij het zonweringsdoek blijft het koeler om uw overkapping, in tegenstelling tot vele andere typen pergolazonweringen. Ook onder een polycarbonaat overkapping is de zonwering effectief voor het tegengaan van de warmte. Geniet ook tijdens de warmste dagen van de buitenlucht met automatische zonwering onder uw pergola.

Bovendien zijn de aluminium onderdelen gepoedercoat met Gumax® Excellence Superior Coating. Deze uitstekende coating biedt:

  • Superior glans en kleurbehoud
  • Van AkzoNobel - Interpon, wereldwijde leider in poedercoatings
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ontworpen om te voldoen aan de prestatievereisten van QUALICOAT

Automatische zonwering voor uw veranda

De automatische zonwering voor uw veranda wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee bedient u eenvoudig alle zonweringsstroken gezamenlijk of individueel per strook. Heeft u hinder van één felle zonnestraal in uw zicht? In dit geval sluit u slechts één zonweringsstrook en geniet u nog steeds van het aangename zonlicht onder uw veranda. De overige zonweringsstroken worden compact en buiten het zicht opgeslagen. Dit type zonweringssysteem van Tuinmaximaal is dus ideaal voor onder uw terrasoverkapping of pergola. Doordat onze zonweringen in verschillende breedtes en dieptes geleverd worden, is de zonwering onder bijna iedere overkapping te monteren. Hou er rekening mee dat uw dakplaten een breedte dienen te hebben tussen de 936mm en 950mm. Bij het niet in gebruik nemen van uw zonwering wordt het doek netjes opgeborgen aan de muurzijde.

Voordelen van zonwering onder uw serre

De automatische zonwering van Tuinmaximaal voor onder uw serre heeft verschillende voordelen. De zonwering monteert u onder de dakplaten van uw serre. Hierdoor wordt het zonweringsdoek beschermt tegen vuil en weersomstandigheden van buitenaf. In combinatie met de compacte opslag van het doek is het systeem zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen uit de kleuren mat antraciet, mat wit en mat zwart. Het zonweringsdoek heeft een witte kleur die het zonlicht effectief reflecteert. U monteert de zonwering eenvoudig per strook. Andere voordelen zijn:

  • Eenvoudige montage;
  • Bedienbaar met de bijgeleverde afstandsbediening;
  • De pergola zonwering blijft beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf;
  • Reflecteert warmtestraling en licht, zonder verduisterend effect;
  • Zeer onderhoudsvriendelijk;
  • Per strook bedienbaar en op iedere gewenste positie stil te zetten.

Maak uw terrasoverkapping met zonwering compleet

Wilt u uw terrasoverkapping uitbreiden met automatische zonwering? Op de productinformatiepagina leest u meer informatie over dit unieke systeem. Hier vindt u ook onze handige montagehandleiding en montagevideo. Met behulp van al deze informatie kunt u zelf de zonwering monteren onder uw veranda. U kunt uw terrasoverkapping ook op andere manieren uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan ledverlichting of een glazen schuifwand. Kom eens langs in de showroom in Eindhoven. Hier krijgt u een demonstratie van alle producten. Ook krijg u hier persoonlijk deskundig advies van een van onze medewerkers. 

Veelgestelde vragen over zonwering