Tuinoverkappingen

Het scheelt per regio welke benaming men gebruikt voor een overkapping aan het huis. Tuinmaximaal gebruikt het woord 'terrasoverkapping'. Een tuinoverkapping kan zowel een vrijstaande als een overkapping aan het huis zijn. Tuinmaximaal verkoopt geen vrijstaande overkappingen, maar er kan wel een frame geplaatst worden waar een overkapping tegen gemonteerd kan worden. Tuinmaximaal plaatst echter geen frames hiervoor.

Wilt u van uw tuin genieten met het comfort van binnenshuis? Met een Gumax® tuinoverkapping van Tuinmaximaal zit u het hele jaar droog en comfortabel terwijl u het buitengevoel ervaart. Ga voor een open tuin afdak of plaats rondom glazen schuifdeuren waarmee u een ware tuinkamer creëert. De glaspanelen in de schuifpui hebben ieder een eigen geleidingsrail. Daarmee kunt u de schuifwanden zowel naar links als naar rechts verschuiven en zo uw tuinkamer geheel naar wens inrichten.

Stel uw ideale tuinoverkapping samen

Een tuinoverkapping biedt volop mogelijkheden. Installeer er een comfortabele loungeset, creëer een aangename werkplek of verleng uw keuken door een grote eettafel in de ruimte te plaatsen. Niet alleen de inrichting bepaalt u zelf, ook uw tuinoverkapping stelt u naar eigen wens samen. Selecteer in de webwinkel de stijl en kleur die uw voorkeur heeft, bepaal het daktype en kies de juiste afmetingen. Met accessoires maakt u uw tuin afdak vervolgens compleet. Kies voor ingebouwde LED verlichting om uw tuin afdak sfeervol te verlichten of ga voor een terrasverwarmer om de ruimte aangenaam te verwarmen. Plaatst u ook glazen schuifdeuren in uw tuinoverkapping? Hiervoor vindt u eveneens verschillende accessoires, zoals deurgreepjes, U-profielen en sier- en tochtstrips. Tuinmaximaal biedt u voordelig geprijsde tuinoverkappingen van hoge kwaliteit. Kijk voor de prijzen op de informatiepagina over de overkapping kosten.

Tuin afdak monteren

Een tuinoverkapping van Tuinmaximaal kunt u eenvoudig monteren. U ontvangt uw tuin afdak dan als compleet bouwpakket. Maak hierbij gebruik van de praktische montagehandleiding om stap voor stap het installatieproces te doorlopen. Heeft u vragen over uw terrasoverkapping met betrekking tot de montage, garantie of levering? Neem eens een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Ook in onze showroom staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Hier bekijkt u tevens de verschillende mogelijkheden van tuinoverkappingen, carports en glazen schuifwanden in een sfeervolle setting.

Sneller aan de slag

Wilt u nog sneller aan de slag met het plaatsen van uw tuinoverkapping? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen. In verband met drukte werken we momenteel met afhalen op afspraak. Sommige items van uw tuinoverkapping kunnen zwaar zijn. Kom daarom altijd met 2 personen om alle items in te laden en zorg voor een glasbok indien uw order glasplaten bevat. 

Veelgestelde vragen over tuinoverkappingen