DOP - Prestatieverklaring

Ongeëvenaarde kwaliteit Gumax® Terrasoverkapping

Waar andere merken 6060-T6 aluminium gebruiken, maakt Gumax enkel gebruik van het 25% sterkere 6063-T6 aluminium. Hiernaast zijn de Gumax terrasoverkappingen uniek in haar kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 kg per m²! De Gumax terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van CE markering wat inhoudt dat zij voldoen aan alle Europese bouwnormen en ze zijn zelfs bestand tegen:

 

Wind tot orkaankracht

Gumax overkapping bestand tegen orkaan

Verse sneeuw

Gumax overkapping sneeuw

Zware aardbevingen

Gumax bestand tegen aardbevingen

CE markering

Gumax® Terrasoverkapping

De constructieve onderdelen die deel uitmaken van  de Gumax® Terrasoverkapping zijn gefabriceerd volgens de eisen van EN 1090-1 getoetst door TÜV Nederland QA B.V. met referentie conformiteitscertificaat 1231-CPR-1090-1-2400-A-325.  Plaats de producten niet in extreme sneeuwzones (>800 N/M2 zoals in de Alpen) en/ of in extreme windgebieden (>32 m/s zoals delen van Schotland, windzone 4 in Duitsland en/of open gebieden binnen 5km in de buurt van open water.

Klik hier voor dePrestatieverklaring (DOP) van de Gumax® Terrasoverkapping.

 

Gumax® Shading Panels

Gumax® Shading Panels zijn vervaardigd, getest en goedgekeurd in overeenstemming met de eisen van windweerstandsklasse 5 van de norm EN 13659:2004+A1:2008.

Klik hier voor de prestatieverklaring (DOP) van het Gumax® Shading Panel.

Let op: voor behoud van garantie, moeten de montage- en installatie-instructies op de download pagina worden opgevolgd en mogen de producten niet worden geplaatst in gebieden waar de bovengenoemde limieten worden overschreden.

 

CE keurmerk