Gumax terrasoverkapping bij DobbitTV

Al een tijd droomt de familie Ho van een terrasoverkapping in hun tuin. Dobbit TV – het Belgische doe-het-zelf kanaal op het gebied van huis en tuin – bezoekt de familie om een Gumax® terrasoverkapping te monteren. In de video laten ze tot in detail zien hoe eenvoudig de montage van de Gumax® terrasoverkapping is en welke gereedschappen er benodigd zijn voor de installatie.

Bekijk de montagevideo van Dobbit TV

 


Een fijn terras voor iedere dag

In de royale tuin van de familie Ho is er volop ruimte om van het buitenleven te genieten. De ideale plek voor een terrasoverkapping, want de familie wil graag het hele jaar door plezier hebben van hun tuin: “We vinden het fijn om buiten te zitten, maar niet pal in de zon. Daarnaast vinden we het ook gezellig om in de avond nog lekker buiten te zitten. Daarom willen we graag ingebouwde LED verlichting onder de overkapping.”

Hele jaar door genieten

De familie gaat voor een terrasoverkapping over de gehele breedte van de woning. Daarmee is er genoeg ruimte voor een loungeset én een grote eettafel waar familie en vrienden aan kunnen schuiven voor sfeervolle diners. Wat vindt de familie Ho van het resultaat? “We zijn super blij met de overkapping. De kwaliteit en de afwerking zijn top!”

De Gumax® terrasoverkapping in de video van Dobbit TV is uitgevoerd in de kleur mat antraciet en heeft een opaal polycarbonaat dak. Bekijk alle productspecificaties onderaan deze pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stel je terrasoverkapping samen in onze webshop of bezoek onze showroom.

Het eindresultaat

Hele jaar door genieten Hele jaar door genieten

Hele jaar door genieten

Productspecificaties

Stijl: Modern
Kleur: Mat antraciet (RAL 7016)
Breedte: 8,06 meter
Diepte: 4,0 meter
Daktype: Opaal polycarbonaat
Aantal staanders: 4
Accessoires: LED verlichting met afstandsbediening

Gumax terrasoverkapping

De Gumax® terrasoverkappingen stel je eenvoudig geheel naar eigen wens samen. De terrasoverkapping is beschikbaar in twee kleuren, twee stijlen en vier daktypen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende breedte- en dieptematen. Gumax® terrasoverkappingen zijn bovendien eenvoudig uit te breiden met Gumax® glazen schuifwanden, Gumax® zonwering en diverse accessoires. Daarmee creëer je stap voor stap je ideale terrasoverkapping waar je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

• Mat antraciet (RAL 7016) en mat crème (RAL 9001)
• Modern en klassiek
• Glazen dak en polycarbonaat daktypen
• Bestand tegen een last van wel 100kg per m2 (80kg/m2 met veiligheidsmarge) dankzij de gegalvaniseerde stalen strip in de goot
• Voorzien van CE-markering
• Maak je Gumax® terrasoverkapping compleet met diverse Gumax® uitbreidingsmogelijkheden

shop deze producten

Bekijk terrasoverkappingen Bekijk de glazen schuifwanden Bekijk LED verlichting en andere accessoires