Tuinmaximaal ontvangt Gazellen Award snelst groeiende bedrijven

EINDHOVEN - Het Eindhovense Tuinmaximaal ontvangt de FD Gazelle Award voor de 7e plaats notering in de categorie snelst groeiende bedrijven in Zuid-Nederland in de categorie groot. De Award  in de categorie grote bedrijven werd op 22 november 2022 door het Financieele Dagblad uitgereikt in Theater Amsterdam. “Een top erkenning voor de inzet van al onze collega’s”, stelt een trotse Ivo van Maris, directeur van Tuinmaximaal. Tuinmaximaal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot Europees marktleider in haar branche.

FD Gazelle Tuinmaximaal

Tuinmaximaal - leverancier van Gumax® terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en zonwering -  is trots met de vijfde ontvangst van de prestigieuze award. “Tuinmaximaal heeft een snelle groei doorgemaakt. In 2017 zijn we voor het eerst bekroond. We wonnen de gouden award in 2018. Met al onze collega’s bereiken wij jaarlijks een prachtige groei. Zowel als Eindhovens werkgever als Europees marktleider richten wij ons ook volgend jaar op verdere groei”, licht Ivo van Maris toe.

Steeds meer consumenten uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en daarbuiten kopen hun terrasoverkapping bij Tuinmaximaal in Eindhoven. De aantrekkelijke prijs én ongeëvenaarde kwaliteit maken de producten van Tuinmaximaal favoriet bij consumenten. 

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Alle genomineerde bedrijven presteren bovengemiddeld en lieten een positieve omzetgroei, winstmarge en personeelsgroei zien.