Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

Tuinmaximaal wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award

fd Gouden gazelle award 2018

Tuinmaximaal heeft in 2018 voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Waar Tuinmaximaal in 2017 al de bronzen FD Gazellen in de categorie middelgroot mocht ontvangen, won de marktleider in terrasoverkappingen in november 2018 de Gouden FD Gazellen Award in de categorie grote bedrijven.

Feestelijke uitreiking

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven die de onderscheiding mogen ontvangen, zijn financieel gezond en hebben een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Naast de omzetgroei wordt ook de winstmarge en de groei van het personeel meegenomen in de berekening. Tuinmaximaal mocht de award in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking in het Evoluon in Eindhoven, waar alle deelnemende bedrijven uit de regio Zuid aanwezig waren.

Stap voor stap uitbreiden

Tuinmaximaal is bijzonder vereerd om dit jaar de gouden award te hebben mogen ontvangen. Dankzij de focus op standaardisatie heeft Tuinmaximaal ook dit jaar een aanzienlijke groei door weten te maken. Via de webwinkel en in de showroom in Eindhoven verkoopt Tuinmaximaal terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en zonwering door heel Europa. Alle producten zijn samengesteld als eenvoudig bouwpakket en zijn met meegeleverde handleidingen goed zelf te monteren. Het grote voordeel voor de klant is dat een terrasoverkapping na plaatsing altijd stap voor stap uit te breiden is met glazen schuifwanden, zonwering en diverse accessoires.

Marktleider

Dankzij slimme oplossingen binnen het bedrijfsproces slaat Tuinmaximaal alle schakels in de keten van bedrijven over en blijft zij concurrenten voor. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en zakelijke afnemers. Het is mogelijk om producten te laten bezorgen in Nederland, België en een groot deel van Duitsland. Goederen kunnen daarnaast dagelijks opgehaald worden in het magazijn. Tuinmaximaal verzorgt indien gewenst ook de montage van de producten bij consumenten thuis.

Kwaliteit

Klanten van Tuinmaximaal moeten jarenlang van hun terrasoverkapping kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Een ongeëvenaarde kwaliteit is bij Tuinmaximaal dus minstens zo belangrijk. Daarom zijn alle Gumax terrasoverkappingen gemaakt van het zeer sterke 6063-T6 aluminium en zit er een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Hierdoor zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 100 KG per m² (80 KG per m² incl. veiligheidsmarge). De overkappingen zijn daarnaast voorzien van een CE markering.