Review policy van Tuinmaximaal

Review policy

Waarom gebruikt Tuinmaximaal reviews?
Tuinmaximaal vindt het belangrijk om te weten hoe haar klanten de services en producten ervaren. Klanten krijgen na een aankoop in onze showroom of in onze webshop willekeurig een verzoek per e-mail om een review achter te laten op het geverifieerde en onafhankelijke reviewplatform klantenvertellen.nl

Waarom gebruikt Tuinmaximaal een extern reviewplatform voor reviews?
Tuinmaximaal hecht aan transparantie rond reviews en klantbeoordelingen. Tuinmaximaal werkt daarom in Nederland en België samen met het geverifieerde en onafhankelijke reviewplatform Klantenvertellen.nl. Meer informatie over het reviewbeleid van Klantenvertellen kunt u hier vinden. 

Kan Tuinmaximaal invloed uitoefenen op de inhoud van reviews?
Tuinmaximaal kan geen invloed uitoefenen op de inhoud van reviews. Wel leest Tuinmaximaal reviews op klantenvertellen.nl en reageert daar actief op. Mede aan de hand van reviews, maar ook met behulp van eigen en onafhankelijk klantonderzoek, kan Tuinmaximaal haar service verbeteren en optimaliseren.

Wie kan een review schrijven over Tuinmaximaal?
Tuinmaximaal vindt het belangrijk om authentieke reviews te verzamelen. Daarom kan iedereen die bij Tuinmaximaal een product gekocht heeft een review schrijven op het geverifieerde en onafhankelijke reviewplatform van klantenvertellen.nl.

Krijg ik van Tuinmaximaal een review verzoek?
Tuinmaximaal nodigt haar klanten periodiek actief uit om een review te schrijven. Om het schrijven van echte reviews door haar klanten te stimuleren, verloot Tuinmaximaal onder haar klanten periodiek een waardebon.

Kan ik een negatieve review over Tuinmaximaal plaatsen?
Ja, u kunt ook een negatieve  beoordeling over een product schrijven. Tuinmaximaal leest alle reviews en verbetert mede aan de hand van de reviews constant haar producten en diensten.

Kunnen reviews over Tuinmaximaal verwijderd worden?
Tuinmaximaal kan zelf via reviewplatform Klantenvertellen geen reacties verwijderen. Klantenvertellen kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan hun richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.

Via welk platform verstuurt Tuinmaximaal de review verzoeken?
Tuinmaximaal verstuurt e-mails voor beoordelingen via het eigen mailsysteem.

Stuurt Tuinmaximaal elke klant een review verzoek?
Nee, Tuinmaximaal stuurt een gedeelte van de klanten een review verzoek. Naast de review verzoeken ontvangt een aantal klanten een uitnodiging om deel te nemen aan het klanttevredenheidsonderzoek.