Voor een optimale gebruikservaring van deze website maken we gebruik van cookies. Hiermee passen we de inhoud aan, bieden wij socialemediafuncties en analyseren wij het websiteverkeer. Ook delen we voor dat doel gebruikersinformatie van onze website met onze vertrouwde socialemediapartners. Zie voor details onze privacyverklaring. Door verder te lezen ga je hiermee akkoord.
Niet akkoord Akkoord

© Copyright 2019 Tuinmaximaal

 Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Tuinmaximaal.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. 

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Tuinmaximaal, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Tuinmaximaal.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. 

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.
Neem voor vragen contact met ons op via de 
Contactpagina.

Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8,
5652BB Eindhoven
(t) 040-2350528    
KvK-nummer: 55691382
BTW-nummer: NL851819953B01