Een romantisch diner, een gezellige spelletjesavond of een feestje tot in de late uurtjes… Een terrasoverkapping is ideaal voor deze gelegenheden. Verlichting onder de overkapping maakt dit mogelijk. Er zijn verschillende manieren om te zorgen voor verlichting onder een overkapping. In dit artikel zetten we een aantal tips op een rij voor slimme veranda verlichting.

Gumax® Lighting System kleurscene

Integreer de verlichting in de overkapping

Verlichting in de overkapping integreren is veel stijlvoller dan het ophangen van losse lampen. Kies bijvoorbeeld voor een aantal ledspots in de tussenliggers of voor ledverlichting over de lengte van de tussenliggers. Het spreiden van de verlichting onder de overkapping zorgt voor een hoge en gelijkmatige lichtopbrengst. 

Dimbaar licht met een druk op de knop

De mate waarin je fel licht nodig hebt in de serre verschilt per situatie. Feller licht is bijvoorbeeld handig wanneer je een boek wilt lezen, maar op andere momenten is zacht licht prettiger. De verlichting van Tuinmaximaal is dimbaar. Het Gumax® Lighting System bied je bovendien de mogelijkheid voor het afzonderlijk bedienen van de lichtarmaturen. Verlicht bijvoorbeeld een gedeelte van het terras wanneer je alleen buiten zit. Zo heb je de volledige controle over de verlichting.  

Ledspots in de terrasoverkapping
Gumax® Lighting System sfeefverlichting

Creëer een passende sfeer

Creeër de perfecte sfeer voor ieder moment met behulp van de veranda verlichting. Hiervoor maak je gebruik van verschillende kleuren licht. Denk bijvoorbeeld aan passende sfeerverlichting voor een heerlijk ontspanmomentje, een romantisch etentje of een feestje. Bij ieder moment past een eigen kleurencombinatie. Het Gumax® Lighting System biedt de mogelijkheid om tot acht lichtscènes vast te leggen op de afstandsbediening. De kleur is instelbaar per lichtarmatuur, waardoor je eindeloos veel mogelijkheden hebt.

Koppel de verlichting aan een Smart Home systeem

Tegenwoordig kijken steeds meer mensen naar manieren om het huis nog slimmer te maken. Een Smart Home systeem maakt het mogelijk om apparaten met elkaar te laten samenwerken. Het Gumax® Lighting System is eenvoudig te koppelen aan een Smart Home systeem. Kies je favoriete scènes, stel je eigen kleurschema in en maak je persoonlijke automatische routines aan. Op deze manier creëer je eenvoudig de perfecte sfeer met je favoriete verlichting.

Multifunctionele ledspots voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar functionele en dimbare sfeerverlichting voor je veranda in één kleur? Dan zijn de Gumax® ledspots een goede keuze. Met de afstandsbediening heb je met één druk op de knop een fraai verlicht buitenterras, waarbij de sterkte van het licht naar wens aan te passen is. De ledspots integreer je eenvoudig tijdens de montage van de overkapping. Overstappen van de ledspots naar het Gumax® Lighting System? Dat kan heel makkelijk en op ieder moment door het verwijderen van de ledspots en het monteren van het Gumax® Lighting System met het handige klik-systeem.

Zo zie je dat er veel mogelijkheden zijn als het gaat om slimme terrasoverkapping verlichting. Creëer de sfeer die je wenst en geniet van de lange avonden op het buitenterras.

Meer informatie? Bekijk de pagina over het Gumax® Lighting System