Glazen schuifdeur 2050 mm x 980 mm

Left Information
Paneel voor systeem met totale hoogte van
Type onderdeel
Levertijd
Afhaaltijd
Right Information
2150 mm
Glazen schuifdeur
Ca. 5 weken
Ca. 1 week voor afhalen op ma-vr, ca. 2 weken voor afhalen op za-zo

Incl. BTW en gratis verzending

Accessoires glazen schuifwand
Omschrijving
Plaatst u een glazen schuifwand onder uw Gumax® terrasoverkapping? Maak deze dan compleet met bijpassende accessoires.

Deurgrepen: Verbeter de grip en voorkom vingerafdrukken op het glas met bijpassende deurgrepen voor uw Gumax® glazen schuifwand. Gumax® deurgrepen plaatst u aan de zijkant van de schuifwand. Onder en boven de deurgrepen kunnen sierstrips of tochtstrips worden geplaatst.

Tochtstrips: Ga de tocht onder uw overkapping tegen met tochtstrips voor uw Gumax® glazen schuifwand. Een bijkomend voordeel is dat tochtstrips (in combinatie met U-profielen) ook muggen tegengaan, doordat de ruimte beter wordt afgesloten.

Sierstrips: Vul uw glazen schuifwand aan met sierstrips voor een omringd kader van de glaspanelen. Voor een volledige afwerking worden sierstrips tevens vaak gebruikt in combinatie met tochtstrips.

U-profielen: Minimaliseer tocht en regeninslag en weer vliegen en muggen onder uw overkapping door tochtstrips te combineren met U-profielen. U plaatst de U-profielen tegen de zijkanten van de glazen schuifwand om de ruimte tussen de deuren en de staander of muur te vullen.
Prijs zoals samengesteld:
0,00

Incl. BTW en gratis verzending

Bij bestelling van dit product ontvangt u één losse glazen schuifdeur. Deze losse schuifdeur kunt u gebruiken voor uw glazen schuifwand.