Gumax automatische zonwering 4,06m x 3,5m mat antraciet

Left Information
Model
Kleur
Breedte
Diepte
Levertijd in weken
Afhaaltijd in dagen
Right Information
Gumax® Excellence
Mat antraciet (RAL 7016)
4,06 meter
3.5 meter
6
42

Prijs zoals samengesteld:
--,--


Gumax® automatische zonwering is te gebruiken onder elke Gumax® overkapping van een standaardformaat. Het is ook te gebruiken bij overkappingen waarbij de ruimte gemeten tussen de liggers, 936mm tot 950mm bedraagt. De zonwering wordt per strook direct onder de dakplaten geplaatst en is daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Het elektrische systeem beschikt per baan over een motor en is voorzien van een uniek reflecterend zonweringsdoek wat de warmtestraling grotendeels weerkaatst naar buiten. De compactheid van het systeem zorgt ervoor dat de zonwering nauwelijks in het oog springt wanneer deze niet in gebruik is.

Individueel bedienbare stroken 
Met de draadloze afstandsbediening kunt u eenvoudig de stroken van de zonwering individueel of als geheel bedienen. De stroken kunt u op elk gewenste positie stilzetten. De afstandsbediening is voorzien van een li-ion batterij, deze is via micro USB op te laden en in te stellen tot 16 stroken zonwering. 

Eenvoudige montage bouwpakket

Tuinmaximaal levert de zonwering snel bij u thuis als compleet bouwpakket inclusief alle benodigde profielen, één afstandsbediening, de motoren, schroeven etc. Daarnaast is het pakket voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Ook kunt u hier alle extra hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s terugvinden.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Doos A (met daarin o.a. de afstandsbediening)
  • Dozen B (met daarin de geleidingsrails)
  • Dozen C (met daarin o.a. de motor)

Het aantal dozen wat u ontvangt is afhankelijk van de breedte en diepte van uw zonweringssysteem. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.