Klassieke terrasoverkapping in mat wit van 11,06 x 3 meter met glazen dak

Left Information
Model
Stijl
Kleur
Dak
Breedte
Diepte
Aantal staanders
Right Information
Gumax® Excellence
Klassiek
Mat wit (RAL 9016)
Helder glas
11.06 meter
3 meter
4


Met deze mat witte Gumax® terrasoverkapping met dak van helder glas creëert u een luxe verlengstuk aan uw woning. Maak uw terrasoverkapping compleet met glazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping. Daarmee ontstaat een ware tuinkamer en geniet u ook op koude dagen van het vrije buitengevoel. Glazen schuifwanden voor zowel de voorkant als zijkanten van uw overkapping bestelt u op deze pagina eenvoudig mee. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs en wanneer u uw overkapping monteert volgens de montagevoorschriften, dan behoudt u de vijf jaar fabrieksgarantie.


Aan de slag met de montage
Tuinmaximaal levert uw terrasoverkapping snel bij u thuis als compleet bouwpakket. Alle benodigde materialen zoals schroeven, kit, een kitpistool en een gatenboor worden meegeleverd. Met behulp van de meegeleverde papieren handleiding en de online montagevideo gaat u direct aan de slag. Wanneer u de overkapping monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.


Dit pakket bestaat uit
Dit product ontvangt u als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen zoals schroeven/pluggen, kit, een kitpistool, 71mm gatenboor, PVC bladvanger, PVC buis/90 graden bocht van 71mm, rubbers worden meegeleverd. Extra opties en accessoires zijn niet standaard inbegrepen. Het pakket is voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Hiernaast kunt u extra hulpmiddelen voor de montage, zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s, hier terugvinden.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Mat witte staanders
  • Tussenliggers
  • Zijliggers
  • Ophoogprofielen
  • Koppelstuk
  • Gootpakketten inclusief sierlijst en muurprofiel
  • Metalen strips
  • Dakplaten van helder glas van 98cm breed

Het aantal onderdelen is afhankelijk van de breedte en diepte van uw overkapping. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.