Klassieke terrasoverkapping in mat wit van 5,06 x 4 meter met melkglas dak

Left Information
Model
Stijl
Kleur
Dak
Breedte
Diepte
Aantal staanders
Right Information
Gumax® Excellence
Klassiek
Mat wit (RAL 9016)
Melkglas
5.06 meter
4 meter
2


Geniet maximaal van het buitenleven met deze luxe mat witte Gumax® terrasoverkapping met melkglas dak. Door de extra sterke constructie heeft deze overkapping slechts twee staanders. Daarmee behoudt u een ruimtelijk gevoel en heeft u een optimaal zicht naar uw tuin. Wilt u ook op koudere dagen comfortabel onder uw terrasoverkapping zitten? Bestel dan glazen schuifwanden mee met uw bestelling. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs en wanneer u uw overkapping monteert volgens de montagevoorschriften, dan behoudt u de vijf jaar fabrieksgarantie.


Aan de slag met de montage
Tuinmaximaal levert uw terrasoverkapping snel bij u thuis als compleet bouwpakket. Alle benodigde materialen zoals schroeven, kit, een kitpistool en een gatenboor worden meegeleverd. Met behulp van de meegeleverde papieren handleiding en de online montagevideo gaat u direct aan de slag. Wanneer u de overkapping monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.


Dit pakket bestaat uit
Dit product ontvangt u als compleet bouwpakket met de standaard benodigde onderdelen zoals schroeven/pluggen, kit, een kitpistool, 71mm gatenboor, PVC bladvanger, PVC buis/90 graden bocht van 71mm, rubbers worden meegeleverd. Extra opties en accessoires zijn niet standaard inbegrepen. Het pakket is voorzien van een papieren handleiding waarin u alle geleverde onderdelen kunt zien. Hiernaast kunt u extra hulpmiddelen voor de montage, zoals bijvoorbeeld de montagevideo’s, hier terugvinden.

De hoofdonderdelen van dit pakket bestaan uit:

  • Mat witte staanders
  • Tussenliggers
  • Zijliggers
  • Gootpakket inclusief sierlijst en muurprofiel
  • Ophoogprofielen
  • Metalen strip
  • Melkglas dakplaten van 98cm breed

Het aantal onderdelen is afhankelijk van de breedte en diepte van uw overkapping. Dit wordt duidelijk in de montagehandleiding.