Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor in en om het huis? Dat ben je hier aan het goede adres. Thuis je vrije tijd doorbrengen erg populair. Milieubewust, goed voor de portemonnee én erg leuk. Met goede zin, leuk gezelschap en een beetje creativiteit beleef je de mooiste momenten. Lees hier de top 6 familie activiteiten voor thuis.

Activiteiten thuis

1. Maak een thuisspa
Wil je helemaal tot rust komen? Maak dan een spa bij jou thuis. Met de juiste producten, muziek en warme badkamer creëer je in een mum van tijd jouw eigen luxe thuisspa. Zet je tv uit, de telefoon op stil en jouw ontspanmoment kan beginnen.

2. Kamperen in eigen tuin
Creëer het echte vakantiegevoel door te kamperen in eigen tuin. Zet een tent op en geniet samen van een lekker warm kampvuur. Haal je gezelschapsspelletjes uit de kast. Vertel elkaar sterke verhalen en geniet zonder afleidingen van elkaars gezelschap.

3. Maak een buitenbioscoop
Ga onderuitgezakt in jouw loungeset genieten van een lekker lange filmmarathon. Een buitenbioscoop heb je gemakkelijk zelf gemaakt. Het belangrijkste is natuurlijk het scherm. Heb je een beamer thuis? Zet deze dan op een stabiele plek en hang een wit laken op waar je de film op kunt projecteren. Tip: hou rekening met eventueel zonlicht en verlichting. Je wilt uiteraard wel goed beeld hebben. Als je geen beamer hebt, kun je ook gewoon je TV naar buiten verplaatsen. Vergeet vooral de lekkere snacks en drinken niet.   

4. Organiseer een thema avond
Haal de wereld in huis en organiseer een thema avond. Kook bijvoorbeeld lekker Italiaans eten en kijk Italiaanse films. Zorg met versiering voor de juiste sfeer en al snel waan jij je echt in het buitenland.

5. Hou een karaoke avond
Verzamel je familie en vrienden. Het is tijd voor de enige echte karaoke avond. Zing uit volle borst mee met jouw favoriete nummers. Vals of zuiver, deze avond maakt het allemaal niet uit. Wat heb je nodig voor een karaoke avond? Helemaal niet veel. Zorg voor muziek, speakers, microfoons en een tv en jouw karaoke set is compleet. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd.

6. Daag elkaar uit tijdens een spellenavond
Ben jij competitief? Dan is een spellenavond echt iets voor jou. Haal de leukste spellen in huis en probeer jouw tegenspelers te verslaan. Kun je geen keuze maken over welk spel? Lees dan onze blog over de top 4 leukste bordspellen. 

Meer inspiratie? Bekijk hier ons Pinterestbord.