Tuinvakantie

Vier jij vakantie in je eigen tuin? Maak er je eigen 5 sterren resort van zodat het je aan niks ontbreekt. Wij zetten alle items op een rij die niet mogen ontbreken tijdens jouw tuinvakantie.

Leesvoer

Voor veel mensen is de vakantie hét moment om er weer eens een boek of een stapel tijdschriften bij te pakken. Zorg dus dat je voldoende leesvoer klaar hebt liggen voordat je aan je tuinvakantie begint. Alle voorbereidingen getroffen? Dan rest nog maar één ding: leesmodus aan en ontspannen maar!

Hangmat

Het voordeel van een vakantie in je eigen tuin: de strijd om de strandbedjes blijft jou bespaard. Zorg er daarom voor dat je een rustige plek voor jezelf creëert waar je lekker kunt ontspannen. Met een hangmat heb je een fijn vakantiezitje om te relaxen. En dat je langzaam in slaap schommelt is helemaal niet erg; dat is precies waar vakantie voor is bedoeld.

Terrasverwarmer

Zwoele zomeravonden geven het ultieme vakantiegevoel. Laat het weer je in de steek? Boots de warme zomerzon dan zelf na met een terrasverwarmer . Kaarsjes op tafel, een warme plaid over je benen, hapjes erbij en je bent klaar om te genieten van een fijne avond in je tuin.

Entertainment

Entertainment mag niet ontbreken tijdens je tuinvakantie. Tijd dus om de spelletjes uit de kast te halen! Van een potje schaken met z’n tweeën tot 30 Seconds met de hele familie: de vakantie is er voor gezelligheid met elkaar. Heb je zin om even je benen te strekken? Ga voor een potje badminton of jeu de boules en duik daarna het opblaaszwembad in om af te koelen.

Zonwering

Zonwering

Vier je vakantie in eigen land, dan is het duimen dat de weergoden je goed gezind zijn. Regen kan je tuinvakantie namelijk flink verpesten, maar extreme warmte óók. Heb je een terrasoverkapping, dan ben je de regen in ieder geval al de baas. Monteer je er ook nog zonwering onder, dan zit je er ook op de warmste dagen comfortabel bij.

Vakantiesnacks

Mis je de Spaanse Costa del Sol of Turkse Rivièra stiekem een beetje? Haal je favoriete vakantieland dan naar huis met lekker eten. Organiseer een tapasavond voor je vrienden, maak zelf de beste Italiaanse pizza's of bestel je lievelingsmaaltijd bij een Turks restaurant. Vergeet bovendien niet om voor een lekker drankje te zorgen, zodat je kunt proosten op jouw tuinvakantie.

Is jouw lijstje afgevinkt, dan ben je klaar voor jouw vakantie in eigen tuin!