Kijk voetbal samen met al je vrienden en familie gezellig vanuit huis. Creëer de sfeer van het voetbalstadion met de juiste muziek, lekker eten én versiering. Juich voor jullie favoriete club of land en maak samen mooie herinneringen.  

Voetbal

Maak een voetbal playlist
Wil je voor de voetbalwedstrijd in de juiste stemming komen? Maak dan een voetbal playlist. Zet als eerste je land- en/of clublied in de lijst. Vul de playlist vervolgens aan met echte voetbalklassiekers én je favoriete stadionmuziek.

Zorg voor lekkere hapjes & drinken
Haal lekkere hapjes in huis voor tijdens de voetbalwedstrijd. Koop voldoende chips, nootjes en mini snacks. Of laat lekker eten thuisbezorgen. Zorg daarnaast ook voor verschillende soorten dranken. Zo zorg je ervoor dat je optimaal van de wedstrijd geniet.

Organiseer een voetbalpoule
Maak de voetbalwedstrijden nóg spannender en organiseer een voetbalpoule met al je vrienden én familie. Laat iedereen de uitslagen van de wedstrijden vooraf voorspellen. Speel voor leuke prijzen of gewoon voor de eer. Wie heeft de meeste voorspellingen goed?

Kijk de voetbalwedstrijd in stijl
Steun je favoriete voetbalclub of -land en haal een officieel voetbal T-shirt in huis. Kies je voor het thuis- of uitshirt? Kijk alle wedstrijden in stijl met jouw voetbal T-shirt.

Versier je woning
Het wereldkampioenschap voetballen gaat binnenkort van start. Kom in de feeststemming door je woning te versieren. Denk aan ballonnen, slingers en vlaggen in de kleuren van je favoriete voetbalteam. Haal alle versiering die je kan vinden uit de kast. Niks is te gek. Ook voor reguliere competitiewedstrijden of Europese matches.

Heb je een terrasoverkapping in de tuin? Bouw deze ruimte om tot een echte supportershome. Zorg voor een tv of beamer, leuke versiering en comfortabele zitplekken. Zo is jouw overkapping dé perfecte plek om alle voetbalwedstrijden te kijken.

Daag je vrienden uit voor een potje voetbal
Voetbal kijken is natuurlijk leuk, maar het is ook erg leuk om zelf de uitdaging aan te gaan. Speel voor de wedstrijd buiten een potje voetbal met al je vrienden en familie. Blijf je liever binnen? Daag je vrienden dan uit voor een potje tafelvoetbal. Een potje is zo gespeeld, dus ideaal voor tijdens de rust van de voetbalwedstrijd. Geniet na de wedstrijd ook van voetbal en speel een online voetbalgame met en tegen mensen over heel de wereld.

Meer inspiratie? Bekijk ons Pinterestbord.