Knus, gezellig, warm en genieten. Een zelfgemaakte kerstkrans hangt bij de voordeur en in de woonkamer schittert de prachtig versierde kerstboom. In de tuin zorgt sfeerverlichting voor de ultieme feestelijke stemming. Vier de feestdagen dit jaar sfeervol thuis.  

Voetbal

Maak je eigen winterdecoratie
Winkels liggen vol met leuke kerst- en winterversiering voor in huis. Maak dit jaar je kerstdecoratie zelf en geef er een persoonlijk tintje aan. Zo zorg je ervoor dat het perfect bij jou én je interieur past. Maak een mooie kerstkrans voor aan de voordeur. Of stel je eigen kerststukje samen.

Wil je dit jaar echt uitpakken? Bouw én versier dan je eigen vogelhuisje. Van deze tuindecoratie kun je namelijk heel de winter genieten. Maak ook zelf vogelvoer en hang deze op in de buurt van het vogelhuisje. Zo help je de vogels de winter door én geniet je zelf van het vrolijke gezelschap in de tuin. 

Zorg voor een schitterende kerstboom; binnenshuis én in de tuin
Een kerstboom zorgt direct voor gezelligheid. Kies daarom dit jaar voor twee kerstbomen. Een voor in de woonkamer en de andere voor in de tuin. Versier de kerstboom binnenshuis met kleurrijke kerstballen, ornamenten én verlichting. Hou hierbij rekening met de kleuren van je interieur, zo zorg je voor een mooi geheel. Versier vervolgens de kerstboom in de tuin. Met eenvoudige lampjes kun je al een leuk en feestelijk effect creëren. Ook kerstballen en slingers geven de gewenste sfeer. De buitenkerstboom zorgt voor een mooie uitstraling buiten én binnen. Houd ’s avonds de gordijnen een stukje open en geniet vanuit de woonkamer van de mooi verlichte kerstboom in de tuin.

Breng je tuin in winterse sferen
Met de buitenkerstboom breng je de tuin in winterse sferen. Maak de tuin vervolgens af met sfeervolle decoratie zoals een vuurkorf of sierlijke lantaarns. 

Geniet comfortabel en warm onder je terrasoverkapping van de sfeervolle wintertuin. Creëer een heerlijk knus zithoekje. Zorg voor een heerlijke bank of stoel, warme kleedjes, zachte kussens en de juiste verlichting. Een ultiem ontspan momentje in de tuin, zelfs in de winter.

Bak feestelijke lekkernijen
Bij de feestdagen, horen vanzelfsprekend ook overheerlijke hapjes. Bak de lekkerste taarten, cupcakes en/of koekjes. Het leuke van zelf bakken, is dat je zo ook zelf kunt versieren. Doe dit gezellig samen met je familie of vrienden en geniet van de quality time samen.

Vier het met al je vrienden en familie
De feestdagen vier je natuurlijk met al naasten. Nodig al je vrienden en familie uit en beleef de mooiste momenten samen. Binnenshuis of sfeervol onder je eigen terrasoverkapping. Geniet van een heerlijk diner en vul de avond met het spelen van gezelschapsspellen. Opzoek naar inspiratie? Lees in onze blog de leukste bordspellen voor thuis.

Meer inspiratie? Bekijk ons Pinterestbord.